Mind care – tukea opiskelijoille

Mind Care-hanke tarjoaa tukea opiskelijoille

 

OYY:n ja Vamos Oulun yhteinen Mind Care-hanke tarjoaa matalan kynnyksen tukea opiskelijoille. Hankkeessa tarjotaan yksilöohjausta, ryhmäohjausta ja erilaisia hyvinvointiluentoja. Yksilö- ja ryhmäohjauksiin voi tulla keskustelemaan jaksamisen, mielenterveyden tai elämänhallinnan haasteista. Vuoden kestävä hanke rahoitetaan Oulun yliopiston Universitas-rahoituksesta ja se on opiskelijalle täysin maksuton. Ajankohtaiset asiat esimerkiksi tulevista tapahtumista löydät tältä sivulta.

 

YKSILÖOHJAUS

Yksilöohjaukseen voi hakeutua kuka vain Oulun yliopiston opiskelija. Yksilöohjauksessa opiskelija tapaa ohjaajan kanssa kahdestaan ja tapaamiskertojen määrä riippuu opiskelijan tarpeesta.  Keskusteluavun tavoitteena on hyvinvoinnin parantuminen sekä omien vahvuuksien ja voimavarojen löytäminen. Tapaamiset voidaan järjestää opiskelijan toivomassa paikassa tai etänä. Palvelu on avoin myös opiskelijoille, jotka tarvitsevat tukea esimerkiksi odottaessaan aikaa YTHS:lle tai muuhun palveluun.

Voit varata ajan yksilöohjaukseen tai kysyä siitä lisää soittamalla, sähköpostilla tai laittamalla viestiä  ohjaaja Sari Paihoselle (p. 050 470 7815, sari.paihonen@hdl.fi)

 

VERTAISRYHMÄT

Tule pysähtymään hetkeksi itsesi äärelle rennossa, ohjatussa ryhmässä. Teemme lempeää itsetutkiskelua hyvinvointisi kohentamiseksi ja kokeilemme helppoja luovia menetelmiä. Ryhmiin osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista, sitoutumista tai mitään omia välineitä. Tervetuloa tutustumaan!

Hankkeella ei tällä hetkellä menossa olevia vertaisryhmiä.

 

Lisätietoja hankkeesta:
Sari Paihonen
puh.: 050 470 7815
email: sari.paihonen@hdl.fi

Skip to content