Kavereita, ilonpitoa ja työelämätaitoja

pöytäjäkis2_netzOYY:n piirissä toimii värikäs joukko erilaisia yhdistyksiä. Aine- ja harrastejärjestötoiminnan kautta jokainen opiskelija voi tuntea kuuluvansa yliopistoyhteisöön.

Kaiken kaikkiaan Oulun yliopistossa toimii noin 40 aine- ja noin 50 harrastejärjestöä. Lisäksi monilla Oulun yliopiston tiedekunnilla on oma kattokiltansa. Tutustu ainejärjestöihin ja OYY:n piirissä toimivien harrastejärjestöjen tarjoamiin monenlaisiin harrastusmahdollisuuksiin.

OYY järjestöjen tukena

OYY tukee yhdistysluettelossaan olevia järjestöjä avustuksin, koulutuksin ja neuvonnalla. Yhdistysluetteloon voi liittyä mikä tahansa yhdistys, jonka jäsenistä yli puolet on OYY:n jäseniä.

  • Yhdistysluetteloon liittyminen tapahtuu ilmoittamalla halukkuudesta OYY:n kansainvälisten asioiden ja järjestöasioiden asiantuntijalle.
  • HUOM! Niiden yhdistysten, jotka ovat jo yhdistusluettelossa, tulee joka vuoden alussa käydä päivittämässä tietonsa Järjestöportaaliin säilyäkseen ylioppilaskunnan yhdistysluettelossa (oikeus avustuksiin ja koulutuksiin).

Vastaan tulevissa kysymyksissä voi aina kääntyä hallituksen ja sihteeristön puoleen. Järjestöasioissa ota yhteyttä kansainvälisten asioiden ja järjestöasioiden asiantuntijaan kvsihteeri@nulloyy.fi.

Kaikki järjestöille menevät viestit ja tiedotteet kulkevat ainejärjestöt- ja harrastejärjestöt-sähköpostilistojen kautta. Saadakseen ajankohtaiset tiedotteet ja koulutuskutsut pitää yhdistyksen koko hallituksen tai hallituksen jäsenen kuulua toiselle näistä listoista. Listoille voi liittyä ja poistua osoitteessa oyy.fi/sahkopostilistat tai ilmoittamalla sähköpostiosoitteen viestintäsihteerille viestintasihteeri@nulloyy.fi.