Ylioppilaskuntasi kansainvälistää sinut

OYY:n kansainvälisessä jaostossa  voit vaikuttaa yliopiston ja ylioppilaskunnan kansainvälisiin asioihin. Jaostossa keskustellaan englanniksi ajankohtaisista teemoista. Kv-jaostossa tutustut kansainvälisyydestä kiinnostuneisiin suomalaisiin ja ulkomaalaisiin opiskelijoihin sekä opit lisää vaikuttamistyöstä. Englannin kielen käyttö tarjoaa myös vaikuttamisfoorumin niille opiskelijoille, jotka eivät puhu suomea (vielä). Kv-jaoston tapaamisajankohdista saat tietoa seuraamalla OYY:n sähköpostitiedotusta ja Facebookia. Kokouskutsut tulevat lisäksi aina OYY:n viralliselle ilmoitustaululle.

Lisäksi ylioppilaskunta järjestää koulutuksia ja kv-klubeja ainejärjestöjen kv-vastaaville. Kysy näistä kansainvälisten asioiden ja järjestöasioiden asiantuntijalta.

Kansainvälisyysasioissa auttavaa kättä tarjoaa kv-asiantuntija. Lisäksi OYY:n hallituksessa toimii yksi tai kaksi kansainvälisyydestä vastaavaa hallituksen jäsentä.

Pysy ajan hermoilla – tietoa myös työ- ja harjoittelumahdollisuuksista!

OYY:n kv-sektori jakaa tietoa opiskelijoita kiinnostavista kansainvälistymismahdollisuuksista. Näihin kuuluvat harrastustoiminta, kansainväliset opiskelijaseminaarit ja konferenssit, kansainvälinen opiskelijavaikuttaminen (European Students’ Union), avoimet työ- ja harjoittelupaikat, kurssit, opinnot, jne.

Jotta pysyt mukana ajan hengessä ja jotta et missaa elämäsi mahdollisuuksia, kannattaa liittyä oyytiedotus(a)oyy.fi -listan lisäksi myös international(a)oyy.fi -listaan. Sähköpostilistojen tilausohjeet löydät täältä.

Facebook pitää sinut informoituna. Toimi näin: