Ylioppilaskunnan jäsenedut

Asiantuntijapalvelut

Saat yksilökohtaista neuvontaa edunvalvonta-asiantuntijoiltamme. Tavoitat heidät kaikki osoitteesta help@nulloyy.fi.

Lakiasiainneuvontaa

Ylioppilaskunnan jäsenellä on mahdollisuus maksuttomaan lakiasiainneuvontaan ylioppilaskunnan kustantamana. Neuvontapalvelua antaa:

Asianajotoimisto Marja-Riitta Immonen
Pakkahuoneenkatu 5 A 1, 90100 Oulu (sisäänkäynti sisäpihan puolelta)

Erillistä ajanvarausta ei tarvita. Puhelin- tai sähköpostineuvonnan antaminen ei onnistu, joten neuvoja pitää mennä kysymään paikan päälle. Muista ottaa opiskelijakorttisi mukaan!

Kevään 2019 neuvonta-ajankohdat ovat seuraavat:
Tiistai 15.1. klo 14:30–16
Tiistai 5.2. klo 14:30–16
Tiistai 19.3. klo 14:30–16
Tiistai 9.4. klo 14:30–16
Tiistai 7.5. klo 14:30–16

Lisätietoja palvelusta antaa sosiaalipoliittinen asiantuntija tai asianajotoimiston nettisivut.

Myös Suomen Asianajajaliitto antaa maksutonta oikeudellista neuvontaa ympäri Suomen. Katso päivystyspaikat ja -ajankohdat täältä.

Vippikassa

Iskikö akuutti rahapula? Ei hätää, sillä OYY myöntää tilapäisissä rahavaikeuksissa painiskeleville jäsenilleen lainoja. Lainaa  saa 200 euroa ja lainan takaisinmaksuaika on neljä kuukautta. Lainan voi saada kerran  jokaisen lukukauden aikana. Vippiä varten tarvitaan kaksi takaajaa. Vippilaina on koroton, mutta lainan hakija maksaa lainasummasta 8,40 euron käsittelykulut.

Lainahakemus palautetaan OYY:n toimistoon sen aukioloaikana. Yleensä lainapäätöksen saa heti, kun lainahakemus on jätetty. Lainahakemuksen saa ylioppilaskunnan toimistolta tai jäsenlainahakemus- ja jäsenlainan takaussitoumus -linkeistä. Huomioithan, että lainaa varten tulee täyttää sekä jäsenlainahakemus että takaussitomus. Lisätietoja sekä takaisinmaksuohjeet löydät jäsenlainahakemuksen ohjeista.

Tapahtumat

OYY järjestää vuosittain monia tapahtumia, joista isoimpana lukuvuoden avajaistapahtuma Vulcanalia.

Oulun ylioppilaslehti ja tapahtumakalenteri

Seuraamalla Oulun ylioppilaslehteä pysyt parhaiten perillä Oulun yliopistolla tapahtuvista muutoksista, tieteestä  ja ajankohtaisia ilmiöitä. Oulun ylioppilaslehti ilmestyy verkkojulkaisuna osoitteessa oulunylioppilaslehti.fi. Lehden tapahtumakalenterista näet kaikki ajankohtaiset tapahtumat ympäri yli tiedekuntarajojen.

Kalenteri (ei lukuvuonna 2018–2019)

OYY ei toteuta jäsenkalenteria lukuvuonna 2018–2019. Ylioppilaskunnan monivuotinen kalenteritoimittaja on lopettanut kalenterien tuottamisen, ja uuden toimijan kanssa toteutettuna kalenterin painattaminen lyhyellä varoitusajalla olisi ollut tappiollista. Aikaisemmin kalenterin julkaiseminen on tuottanut ylioppilaskunnalle voittoa.

Ylioppilaskunnan edustajisto käsitteli kalenteriasiaa kokouksessaan 22. maaliskuuta, ja päätyi ratkaisuun, että opiskelijakalenteri ei ilmesty lukuvuonna 2018-2019. Lukuvuoden 2019–2020 jäsenkalenterisopimusneuvottelut ja päätökset tehdään erikseen.