Vulcanalia

Vulcanalia on Oulun yliopiston opiskelijoiden oma, yhteisöllisyyttä ja uutta lukuvuotta juhlistava tapahtuma syyskuun alussa.

Vulcanalia-päivän järjestömessuilla Linnanmaan kampuksen Keskusaula täyttyy kymmenistä toimintaansa esittelevistä opiskelijajärjestöistä ja oululaisista yrityksistä. Järjestömessut ovat monipuolinen kattaus opiskelijoiden harrastusmahdollisuuksista Oulussa ja yliopistossa.

Vulcanalia-päivä huipentuu suureen iltajuhlaan. Vuonna 2018 Vulcanalia-iltajuhla järjestetään keskiviikkona 12. syyskuuta Limingantullissa, Areena Oulussa.


 

Esiintyjät:

Satellite Stories

Kansainvälisesti menestynein suomalainen indiebändi Satellite Stories on Oulun yliopiston käytävien oma menestystarina. Bändi ilmoitti toukokuussa lopettavansa uransa syksyllä 2018, joten nyt jos koskaan kannattaa tulla nauttimaan yhtyeen soitosta suurella lavalla kotiyleisön edessä. Satellite Stories julkaisee uuden viimeisen levynsä “Cut Out The Lights” 7.9.

Stig

Koko kansan Stig tarjoilee hunajaisella äänellään hittituotantoaan Vulcanaliayleisölle. Stigi tunnetaan lukuisista hiteistään, kuten “Ryyppy”, “Roy Orbison” ja “Puumaa mä metsästän”.

Liput:
Tapahtuma on loppuunmyyty!

Tutustu bailataan.fi -palvelun usein kysyttyihin kysymyksiin täällä: bailataan.fi/help

Tapahtuman aikataulu (ajat ovat arvioita):

  • 20:00 Tapahtuman avaus
  • 20:15 Teekkaritorvet
  • 21:15 Satellite Stories
  • 22:30 STIG
  • 23:45 DJ
  • 1:00 Tapahtuma päättyy

Viralliset jatkobileet järjestetään Viihdemaailma Ilonassa. FB-tapahtuma löytyy täältä.

Lisätietoa Vulcanaliasta löydät tapahtuman Facebook-sivulta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vulcanalia@nulloyy.fi