Yhteistyökumppaneille

Kerro meille toiveesi niin tehdään molempia hyödyttävä paketti!

Etsimme jatkuvasti yhteistyökumppaneita jotka haluavat tavoittaa opiskelijat kohderyhmänä. Yhteistyö voi olla perinteistä näkyvyyttä tapahtumissa ja viestinnässä, tai sitten aivan jotain muuta. Yritysyhteistyökoordinaattorimme tavoitat osoitteesta business@oyy.fi. Kerro meille toiveesi niin tehdään molempia hyödyttävä paketti!

Kanssamme tavoitat:

  • 11 000 perustutkinto-opiskelijaa
  • Yli 80 opiskelijoiden aine-ja harrastejärjestöä
  • Monitieteisen yliopiston 10 eri tiedekuntaa

Toimintaamme ohjaavat arvot ovat:

  • Avoimuus
  • Rohkeus
  • Vaikuttavuus
  • Yhteisöllisyys

Miksi ylioppilaskunta?

  • Verkostomme koostuvat monipuolisesta akateemisten osaajien joukosta
  • Olemme rento, asiallinen, vakaa ja luotettava yhteistyökumppani
  • Opiskelijamme ovat tulevaisuuden korkeasti koulutettuja ammattilaisia, joiden ostovoima on suuri

Tapahtumayhteistyö

Vulcanalia

Vuodesta 1995 ylioppilaskunta on järjestänyt lukuvuoden suurimmat ja kauneimmat bileet lukukauden avajaisviikolla. Vulcanaliassa vanhat opiskelijat tapaavat kesän jälkeen toisensa ja uudet opiskelijat pääsevät mukaan ensimmäisiin kunnon bileisiinsä. Osallistujamäärä riippuu säästä, esiintyjistä ja lipun hinnasta, mutta viime vuosina tapahtuma on kerännyt 2 500–3 500 henkeä. Ennen ilta-tapahtumaa pidetään päivällä yliopistolla Vulcanalia-messut joilla järjestöt ja yhteistyökumppanit ovat mukana avajaishuumassa. Vulcanalia järjestetään syyskuun alussa.

Vuosijuhlat

Ylioppilaskunnan vuosijuhla on monelle ensimmäinen oikea akateeminen pöytäjuhla johon valmistaudutaan huolella. Juhlia isännöi ylioppilaskunnan hallitus ja arvokkaassa illallistilaisuudessa juhlistetaan ylioppilaskunnan taivalta, tavataan verkostoja ja palkitaan ansioituneita ylioppilaskunnan toimijoita. Kutsuvieraina ovat muunmuassa Suomen muiden ylioppilaskuntien edustajat, Oulun yliopiston johto ja Oulun kaupungin johto. Ohjelmaan kuuluu alkumalja, kolmen ruokalajin illallinen, puheita, snapsilauluja, tanssia ja musiikkia. Vuosijuhlien jatkoilla löysätään kauluksia ja jatketaan hyvässä seurassa pikkutunneille asti. Vuosijuhlille osallistuu vuodesta riippuen 80-150 henkeä ja ne järjestetään helmikuun lopulla.

Näkyvyyttä opiskelijoita hyödyttäville yrityksille ja yhteisöille

Yhteistyö sosiaalisessa mediassa ja ylioppilaskunnan muussa viestinnässä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavoittaa yliopisto-opiskelijat. Ylioppilaskunta tavoittaa viikossa yli 10 000 ihmistä sosiaalisen median kautta (Facebookin, Twitterin ja Instagramin yhteenlaskettu näkyvyys). Ylioppilaskuntaa seuraa Facebookissa yli 4 000, Twitterissä 1 100 ja Instagramissa 1 400 ihmistä. Sponsoroiduilla päivityksillä kattavuus on suurempi – suuruus korreloi rahallisen panostuksen kanssa.

Yllä lueteltuna vain muutamia mahdollisuuksia. Yhteistyön muoto riippuu paljon yrityksestä, tuotteesta ja tarpeesta. Ota rohkeasti yhteyttä niin ideoidaan huippukamppis!

Lisätietoja: business@oyy.fi.

Skip to content