OYY esittää Teemu Virtasta SYL:on hallitukseen 2020

Virtaselle on tärkeää, että kaikilla opiskelijoilla on yhdenvertaiset mahdollisuudet saada tarvittavat tukitoimet opiskelun ja opiskeluelämän haasteisiin.

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) edustajisto on kokouksessaan 1. lokakuuta päättänyt esittää Teemu Virtasta, 26, Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallitukseen vuodelle 2020. Edustajiston päätös oli yksimielinen.

Biolääketieteellistä fysikkaa opiskeleva Virtanen toimii kuluvana vuonna OYY:n hallituksen varapuheenjohtajana ja hänen päävastuulleen on kuulunut sosiaalipolitiikka johtoryhmätyöskentelyn ohella.

Virtaselle on tärkeää, että kaikilla opiskelijoilla on yhdenvertaiset mahdollisuudet saada tarvittavat tukitoimet opiskelun ja opiskeluelämän haasteisiin.

“Kun opiskelijat saavat tarvittavan tuen sekä terveyteen että opiskeluun liittyvissä asioissa, takaamme että yliopistosta valmistuvat ovat valmiita työelämään tai jatko-opiskeluihin. Pitämällä huolen opiskelijoiden hyvinvoinnista panostamme tulevaisuuden osaajiin ja ammattilaisiin, sekä tätä kautta koko Suomen tulevaisuuteen”, hän kertoo.

“Teemu on osoittanut tämän vuoden kykyä ja tahtoa rakentaa opiskelijan hyvää elämää. Hän on tärkeä tukipilari yhteisössämme ja uskon, että SYL saisi hänestä hallituslaisen, joka taistelisi opiskelijoiden etujen puolesta koko sydämellään”, Oulun yliopiston hallituksen puheenjohtaja Miriam Putula sanoo.

Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitus valitaan liiton liittokokouksessa 15.–16. marraskuuta Lahdessa. SYL on opiskelijoiden etu-, palvelu- ja kansalaisjärjestö, jonka jäsenyhteisöihin kuuluu yhteensä noin 132 000 yliopistojen perustutkinto- ja jatko-opiskelijaa.

Lisätiedot:

hallituksen varapuheenjohtaja, ehdokas
Teemu Virtanen
050 407 8224, teemu.virtanen@oyy.fi

hallituksen puheenjohtaja
Miriam Putula
040 523 1821, miriam.putula@oyy.fi

Skip to content