OYY rekrytoi: vuoden 2022 harjoittelijahaku on auki!

Haku kaikkiin harjoitteluihin on auki maanantaihin 31.1. saakka.

Oulun yliopiston ylioppilaskunta etsii jälleen joukkoonsa harjoittelijoita erilaisiin tehtäviin. Palkkaamme yhteensä 5 harjoittelijaa 2,5 kuukauden mittaisiin pesteihin keväälle ja syksylle. Haku kaikkiin harjoitteluihin on auki maanantaihin 31.1. saakka! Harjoittelut ovat palkallisia, ja ne edellyttävät yliopiston harjoittelutuen. Kaikki harjoittelijat saavat työhönsä ohjausta ja palautetta, ja oman harjoittelun sisältöön voi itse vaikuttaa omien toiveiden ja osaamisen mukaan.

Viestintäharjoittelija:

Viestintäharjoittelijanamme pääset tekemään ylioppilaskunnan päivittäistä viestintää sekä osallistumaan erilaisten projektien viestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen. Viestintämme on kaksikielistä (suomi ja englanti), joten edellytämme erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa. Viestintäharjoittelija tekee yhteistyötä sekä viestintäasiantuntijan että muiden asiantuntijoiden ja OYY:n hallituksen kanssa. Etsimme viestintäharjoittelijaa ajankohdalle maaliskuun alku-toukokuun alku, tarkka ajankohta on sovittavissa. Lue lisää harjoittelusta ja hakemisesta täältä.

Toimitusharjoittelijat:

Oulun ylioppilaslehti etsii kahta harjoittelijaa lehden toimitukseen. Toimitusharjoittelijanamme pääset osaksi kaikkiin toimituksen arkeen kuuluviin tehtäviin, kuten juttujen kirjoittamiseen, tekstien editointiin, valokuvaamiseen, grafiikan tekoon ja lehden sosiaalisen median sisältöjen tuottamiseen. Koska Oulun ylioppilaslehdestä julkaistaan vuonna 2022 neljä printtinumeroa, pääset osallistumaan myös printtilehtien suunnitteluun ja toteutukseen. Toimitusharjoittelijaa etsitään sekä keväälle että syksylle. Lue lisää harjoittelusta ja hakemisesta täältä.

Kääntäjäharjoittelijat:

OYY:n toimistolle etsitään kahta kääntäjäharjoittelijaa, keväälle ja syksylle. Käännöstyötä tehdään pääsääntöisesti suomesta englanniksi ja englannista suomeksi. OYY:n toiminta on kaksikielistä, joten käännettävää materiaalia on runsaasti ja se on monipuolista. Kääntäjäharjoittelijana pääset työstämään niin virallisia dokumentteja ja asiakirjoja kuin pienempiäkin tekstejä ja oikolukemaan muiden tuottamaa tekstiä. Kevään harjoittelun ajankohta on maaliskuun alusta toukokuun alkuun, ja syksyn harjoittelu alkaa syys-lokakuussa, tarkka aika on sovittavissa. Lue lisää harjoittelusta ja hakemisesta täältä.

Skip to content