OYY rekrytoi

Etsimme joukkoomme uusia työntekijöitä sekä harjoittelijoita vuodelle 2021 - haut ovat auki nyt!

OYY:llä on auki useita eri hakuja sekä vakituiseen, määräaikaisiin että harjoittelijan tehtäviin. 

 

Etsimme tapahtumatuottajaa järjestämään ylioppilaskunnan tapahtumia, kuten lukuvuoden avajaistapahtumaa, vuosijuhlia sekä työelämä- ja koulutustapahtumia.  Tehtävä on vakituinen ja työaika on 37,5 tuntia viikossa, haku on auki 14.3.2021 saakka. Lue lisää hakukuulutuksesta.

Yhteisöasiantuntijan  tehtäviin kuuluu erityisesti ylioppilaskunnan järjestötoiminnan koordinointi ja järjestöjen kanssa tehtävä yhteistyö sekä kansainväliset asiat. Haku on auki 14.3.2021 saakka, ja tehtävä on määräaikainen vuoden 2022 loppuun. Lue lisää hakukuulutuksesta.

Hankekoordinaattorin tehtävä on määräaikainen 31.12.2022 saakka, työ alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Hankekoordinaattorin pääasiallisena tehtävänä on käynnistää hyvinvointituutoritoiminta Oulun yliopistossa, ja hankkeeseen on saatu rahoitus Opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Haku on auki 23.2.2021 saakka. Lue lisää hakukuulutuksesta.

 

Etsimme kevääksi ja syksyksi kääntäjäharjoittelijoita, joiden tehtävänä on erilaisten dokumenttien ja materiaalien kääntäminen pääasiassa suomesta englanniksi ja toisin päin. Haku on auki 21.2.2021 saakka. Huomaa, että myös syksyn harjoitteluun haetaan samalla hakuajalla! Lue lisää hakukuulutuksesta.

Tutkimusharjoittelijan tehtävänä on toteuttaa tutkimus etäopiskelun vaikutuksesta opintojen sujuvuuteen ja opiskelijoiden hyvinvointiin. Harjoittelu alkaa maaliskuussa, ja haku päättyy 28.2.2021. Lue lisää hakukuulutuksesta.

Etsimme syksyksi viestintäharjoittelijaa suunnittelemaan ja toteuttamaan ylioppilaskunnan jäsenistölle suunnattua viestintää. Haku on auki 21.2.2021 saakka, lue lisää hakukuulutuksesta.

Kaikki harjoittelut ovat palkallisia, ja niiden edellytyksenä on yliopiston harjoittelutuen saaminen. Harjoittelujen kesto on 2,5 kuukautta.

Skip to content