OYY on elämäsi seikkailu

HeittäytyjiäHauska ja hulvaton meno, haastavat tehtävät ja uudet ystävät ovat vieneet monet ylioppilaskuntatoimintaan lähteneet opiskelijat mukanaan. Ylioppilaskunnassa opit myös uusia, hyödyllisiä taitoja, joita tulevat työnantajasi arvostavat taatusti.

Ylioppilaskunnan kelkassa tulet todennäköisesti luomaan verkostoja ympäri Suomea, linjaamaan raivokkaasti, tutustumaan huippuihin tyyppeihin yli tiedekunta- ja puoluerajoihin ja tekemään täydellä sydämellä opiskelijalle hyvää elämää. Katso myös, minne ylioppilaskunta on alumnejaan heittänyt.

Edustajistovaalit parittomina vuosina

Edustajistossa pääset vaikuttamaan OYY:n poliittisiin linjoihin, toimintasuunnitelmaan ja siihen, mitä jäsenmaksurahoilla tehdään. Kausi edarissa tarjoaa kattavat vaikuttamisen perusopinnot – ja lisäksi tilaisuuden tutustua huippuihin tyyppeihin eri tiedekunnista. Edustajisto on OYY:n korkein päättävä toimielin. Jos aikasi on kortilla ja haluat vaikuttaa tehokkaasti, edustajisto on sinun paikkasi: kuukausittaiset kokoukset ja niihin valmistautuminen vievät vähemmän aikaa kuin vaikkapa järjestötoiminta. Seuraavat edustajistovaalit järjestetään marraskuussa 2019.

Hallitusvuosi – sukellus ylioppilaskunnan ytimeen

Hallitus on ylioppilaskunnan tehonyrkki, joka reagoi nopeasti opiskelijoita koskettaviin asioihin, työskentelee yhteistyössä jaostojen kanssa ja puurtaa opiskelijoiden paremman elämän eteen. Edustajisto valitsee hallituksen loppusyksystä, ja sen toimikausi on yhden kalenterivuoden mittainen. Hallitukseen haluavan kannattaa olla syksyllä yhteydessä haluamansa edustajistoryhmän ryhmänjohtajaan ja ilmaista reippaasti kiinnostuksensa.

Ole opiskelijan ääni hallinnon rattaissa!

Opiskelijat ovat Oulun yliopistolla edustettuina yliopistolla yli viidessäkymmenessä erilaisessa työryhmässä tai toimielimessä. Vaikutusmahdollisuudet ovat valtavat – ja opiskelijoiden edunvalvonta tarvitsee juuri sinun silmiäsi ja korviasi, jotta vaikutusmahdollisuuksista saadaan kaikki irti ja yliopistosta mahdollisimman opiskelijaystävällinen paikka.

Ylioppilaskunta tarjoaa opiskelijaedustajille koulutusta ja tukea. Avoinna olevat hallinnon opiskelijaedustajapaikat löydät halloped.fi-sivustolta.

Tule meille töihin!

OYY rekrytoi vuottain työntekijöitä tai harjoittelijoita tekemään opiskelijan hyvää elämää. Ylioppilaskunta on tiivis, vauhdikas ja sydämeltään nuori työyhteisö, jossa pääsee jatkuvasti oppimaan uutta ja työskentelemään merkityksellisten asioiden puolesta. Ilmoitamme työpaikoista nettisivuillamme, viikkokirjeessä, Facebookissa, LinkedInissä sekä yli kolmen kuukauden mittaisista työpaikoista Työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämällä mol.fi-sivustolla.