Uutiset Janne Hakkarainen

OYY:n edustajisto valitsi ensi vuoden puheenjohtajiston ja hallituksen

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) edustajisto valitsi luottamushenkilöt vuodelle 2015. OYY:n hallituksen puheenjohtajaksi nimitettiin Siiri Nousiainen, joka edustaa Humanistien ja kasvatustieteilijöiden edustajistoryhmä HuKaa. Nousiainen on ollut mm. ylioppilaskunnan varapuheenjohtaja kuluvana vuonna sekä edustajistossa vuodesta 2011.

”Tämä oli hyvin hurjaa ja jännittävää. Kiitos Tarulle, että hän antoi niin hyvän vastuksen. Jännitin tätä ihan viimeiseen asti. Meillä tulee varmasti olemaan mahtava vuosi. Kiitos kaikille luottamuksesta!”, tuore hallituksen puheenjohtaja kertoo innoissaan.

Nousiaisen hallitukseen tiensä selvittivät Nico Numminen (TeTa), Kati Hannila (TeTa), Moona Haverinen (HuKa), Susanna Maununiemi (HuKa), Henri Fröjdholm (Kokoomus), Joni Ollikainen (Tieteelliset) sekä Anniina Pyhäjärvi (Tieteelliset).

Edustajisto valitsi myös puheenjohtajakseen ensi vuodelle Vili Koistisen (Teta) sekä varapuheenjohtajakseen Liisa Väisäsen (HuKa). Ylioppilaskunnan edustajisto hyväksymiensä sääntöjen mukaan ei enää valitse ylioppilaskunnan puheenjohtajaa ja varapuheenjohtajaa, vaan edustajiston puheenjohtajan ja edustajiston varapuheenjohtajan.

Ylioppilaskunta Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY) on Oulun yliopiston opiskelijoiden etu- ja palvelujärjestö. OYY on julkisoikeudellinen yhteisö, johon kuuluvat kaikki Oulun yliopistossa alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa suorittavat opiskelijat. Nykyisin jäseniä on noin 12 500.

 

Lisätietoja:

Pääsihteeri Eero Manninen eero.manninen@nulloyy.fi
Siiri Nousiainen siiri.nousiainen@nullgmail.com