OYY:n johtoon Kilponen ja Leinonen

Kaikki henkilövalinnat olivat yksimielisiä.

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) edustajisto on kokouksessaan 10. joulukuuta valinnut luottamushenkilöt vuodelle 2020. Ylioppilaskunnan edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Janne Kilponen ja hallituksen puheenjohtajaksi Eetu Leinonen. 

Janne Kilponen on 23-vuotias sähkötekniikan opiskelija, joka on toiminut muun muassa Sähköinsinöörikillassa ja Oulun Teekkariyhdistyksessä. Edustajiston varapuheenjohtajaksi valittiin Salla Karhunen.

Eetu Leinonen on 21-vuotias suomen kielen ja tilastotieteen opiskelija. Leinonen on toiminut aiemmin Oulun luonnontieteilijöiden hallituksen puheenjohtajana. Lisäksi hän on toiminut kuluneen vuoden aikana toiminut ylioppilaskunnan talousvaliokunnan ja edunvalvontajaoston puheenjohtajana. 

Edustajisto on OYY:n ylintä päätösvaltaa käyttävä toimielin. Se valitsee hallituksen, joka on käyttää ylioppilaskunnan toimeenpanovaltaa. Muut hallituksen jäsenet ovat Eevasisko Mehtätalo, Jarkko Impola, Petra Nieminen, Reeta Mäki-Pollari, Santeri Siira ja Tia Rahkila. 

Lisätiedot:

Kauko Keskisärkkä
pääsihteeri
Oulun yliopiston ylioppilaskunta
paasihteeri@oyy.fi, 040 568 9426

Skip to content