Uutiset Janne Hakkarainen

OYY:n johtoon Shnoro ja Parviainen

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) edustajisto on kokouksessaan 5. joulukuuta valinnut luottamushenkilöt vuodelle 2018. Ylioppilaskunnan edustajiston puheenjohtajaksi valittiin tekniikan ylioppilas Elisabet Shnoro ja hallituksen puheenjohtajaksi humanististen tieteiden kandidaatti Kalle Parviainen.

Elisabet Shnoro on 25-vuotias konetekniikan opiskelija. Hänen taustaryhmänsä on Tekniikan ja talouden vaalirengas. Edustajiston varapuheenjohtajaksi valittiin Miriam Putula. Hänen taustaryhmänsä on keskustaopiskelijoiden ja sitoutumattomien vaaliliitto.

Kalle Parviainen on 31-vuotias englantilaisen filologian opiskelija. Hänen taustaryhmänsä on Humanistien ja kasvatustieteilijöiden vaalirengas. Kuluvana vuonna Parviainen on toiminut ylioppilaskunnan hallituksen jäsenenä vastuualueenaan jäsenpalvelut, kampuskehittäminen ja puheenjohtajaklubit.

Muut hallituksen jäsenet ovat Jenna Suorsa (Tekniikan ja talouden vaalirengas), Toni Sandvik (Tieteellisten vaaliliitto), Katri Kiurujoki (Humanistien ja kasvatustieteilijöiden vaalirengas), David Delahunty (Humanistien ja kasvatustieteilijöiden vaalirengas), Tuomas Soini (Humanistien ja kasvatustieteilijöiden vaalirengas) ja Vilma-Riikka Tiittanen (Humanistien ja kasvatustieteilijöiden vaalirengas).

Kokouksessa päätettiin myös vuoden 2018 ylioppilaskunnan toimintasuunnitelmasta, talousarviosta ja jäsenmaksusta.