Uutiset Janne Hakkarainen

OYY:n koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi valittiin Valtteri Törmänen

Valtteri Törmänen OYY:n uudeksi koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi.

Valtteri Törmänen OYY:n uudeksi koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi. Kuva: Salla Merikukka

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan uudeksi koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi on valittu Valtteri Törmänen. Hän aloittaa työssään tammikuussa.

– Aivan huikea fiilis. Mahtavaa päästä jatkamaan työtä opiskelijoiden ja koulutuspolitiikan parissa tulevaisuudessakin!, Törmänen kertoo kuultuaan valituksi tulemisestaan.

Törmänen opiskelee journalismia viestinnän tutkinto-ohjelmassa Oulun ammattikorkeakoulussa ja toimii tällä hetkellä Suomen opiskelijakuntien liitto – SAMOK ry:n hallituksen jäsenenä. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta OSAKOn hallituksen jäsenenä ja edustajiston puheenjohtajana ja Oulun ammattikorkeakoulun hallituksessa.

– Olemme iloisia, että saimme pitkän linjan edunvalvojan ja opiskelijavaikuttajan meille töihin! Lisäksi on hienoa, että meillä on koulutuspoliittinen asiantuntija, joka tuntee myös duaalimallin toisen puolen, varsinkin kun ammattikorkeakoulu muuttaa Linnanmaan kampukselle ja korkeakoulujen välinen yhteistyö todenteolla alkaa, OYY:n hallituksen puheenjohtaja Kalle Parviainen iloitsee.

Lisätiedot: hallituksen puheenjohtaja Kalle Parviainen, kalle.parviainen@nulloyy.fi, 040 523 1821