OYY:n PRO-koulutukset 2019

OYY järjestää elokuussa koulutuksia PRO-opiskelijoille. Tsekkaa tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan koulutuksiin täällä!

OYY järjestää elokuussa kaksi koulutussettiä pienryhmäohjaajille. Koulutuksessa kerrotaan tärkeää tietoa muun muassa opiskelijakorteista, osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksista Oulun yliopistossa sekä ylioppilaskunnasta. Lisäksi mietitään, miten pienryhmäohjauksessa voidaan ottaa fuksien erilaiset tarpeet ja mahdolliset ongelmat huomioon. Koulutuksen aikana on myös oiva mahdollisuus verkostoitua muiden pienryhmäohjaajien kanssa ja vaihtaa arvokkaita vinkkejä ja ideoita ohjauksesta.

Koulutus kestää noin kolme tuntia, jonka jälkeen on aikaa vapaammalle hengailulle. Koulutuksen lopuksi on tarjolla myös ruokaa (=pitsaa). Toivomme teiltä aktiivista osallistumista!

Lisäksi myöhemmin elokuussa järjestetään 28.8. Teekkaritalolla yhteistyössä KUPLA-hanke kanssa koulutus, jonka teemoina ovat mm. päihteet, mielenhyvinvointi sekä ryhmäytyminen. Koulutuksen jälkeen noin kello 20:30 on mahdollisuus jäädä verkostoitumaan muiden PROiden kanssa saunomisen ja paljuilun muodossa.

PRO-koulutuksia Linnanmaalla järjestetään kaksi kappaletta seuraavasti:

To 8.8. klo 17.00 @ Tellus Stage
Ilmoittautuminen viimeistään 5.8.

Ti 13.8. klo 17.00 @ Tellus Stage
Ilmoittautuminen viimeistään 8.8.

Jälkimmäisessä koulutukseen on mahdollisuus osallistua englannin kielellä.

Voit ilmoittautua siihen koulutukseen, mikä sopii aikatauluihisi paremmin. Perinteisesti jälkimmäinen klubi on ollut ruuhkaisempi, joten jos molemmat ajat sopivat aikatauluihisi yhtä hyvin, suosittelemme ensimmäistä klubia.

Kupla-hankkeen koulutus ja PRO-illanvietto Teekkaritalolla:

Ke 28.8. @ Teekkaritalo
klo 18:00
Ilmoittautuminen viimeistään 25.8.

Ilmoittaudu koulutuksiin täällä.

Voitte lisäksi tuoda fuksinne OYY:n toiminnan esittelyyn syksyn aikana. Saatte esittelykierroksista alkusyksystä viestin, jonka kautta voitte varata oman aikanne. Muistakaa, että ko. kierros on yksi ohjauskerta!

Jos koulutuksista herää kysymyksiä, voitte olla yhteydessä:
Koulutuspoliittiseen asiantuntijaan Valtteriin (kopoasiantuntija@oyy.fi) tai hallituksen puheenjohtajaan Miriamiin (hpj@oyy.fi)

Mukavaa kesää ja nähdään syksyllä!

Skip to content