Uutiset Taru Torssonen

OYY:n uudeksi pääsihteeriksi Aino-Kaisa Manninen

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) edustajisto on valinnut ylioppilaskunnan uudeksi pääsihteeriksi tuotantotalouden diplomi-insinööri Aino-Kaisa Mannisen. Edustajisto teki päätöksen kokouksessaan hetki sitten.

Aino-Kaisa Mannisen on tarkoitus aloittaa uuteen työhönsä perehtyminen toukokuun puolivälissä. Manninen on valmistunut Oulun yliopistosta vuonna 2014 ja työskentelee tällä hetkellä Tekniikan akateemiset TEK:n teekkariasiamiehenä. Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa OYY:n hallituksen varapuheenjohtajana sekä Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallituksen jäsenenä. Manninen toimii myös aktiivisesti muun muassa Amnesty Internationalin Suomen osasto ry:n johtokunnassa.

”Olen kiitollinen edustajiston päätöksestä. On ilo päästä tekemään töitä rakkaassa kotiylioppilaskunnassani. Haluan olla kehittämässä sitä yhä vaikuttavampaan suuntaan ja panostaa työssäni siihen, että työyhteisössä voidaan hyvin”, Manninen kertoo tuoreeltaan.

Aiemmin OYY:n pääsihteerinä toiminut Eero Manninen siirtyi toukokuun alussa seuraaviin haasteisiin Suomen ylioppilaskuntien liiton pääsihteeriksi.

Ylioppilaskunnan pääsihteeri on henkilökunnan esimies ja vastaa ylioppilaskunnan henkilöstöhallinnosta, taloudenpidosta ja -suunnittelusta sekä osaltaan suhdetoiminnasta ja yhteistyöstä muiden tahojen kanssa. Pääsihteeri toimii tiiviissä yhteistyössä hallituksen ja edustajiston kanssa ja vastaa niiden päätösten toimeenpanemisesta.

Lisätietoja:

OYY:n edustajiston puheenjohtaja Nico Numminen, epj@nulloyy.fi

Aino-Kaisa Manninen, ainokmanninen@nullgmail.com, 040 568 9426