Päätä yliopiston tulevaisuudesta – Hae Oulun yliopiston hallitukseen

Haku Oulun yliopiston hallituksen opiskelijaedustajiksi on käynnissä nyt osoitteessa halloped.fi.

Kuluneella kaudella toimineet Oulun yliopiston hallituksen kaksi opiskelijaedustajaa ovat olleet päättämässä muun muassa Oulun yliopistossa opetettavista aloista, uuden koulutusrehtorin valinnasta ja syksyllä aloittavien fuksien määrästä. Lisäksi osana hallitusta opiskelijaedustajat ovat päättäneet esimerkiksi kansainvälisten opiskelijoiden apurahojen määrästä, keskustakampushankkeen etenemisestä sekä Oulun yliopiston toimintaa ohjaavien johtosääntöjen muutoksista. Hallituksen opiskelijaedustajat vaihtuvat kaudelle 2022–2023, ja haku on käynnissä nyt.

Oulun yliopistossa vaikuttaa satoja hallinnon opiskelijaedustajia, eli hallopedejä. Yliopiston hallituksen hallopedeillä on opiskelijaedustajista eniten vaikutusvaltaa: tehdyt päätökset vaikuttavat koko yliopistoon ja sen tulevaisuuteen. Kaksivuotiskaudelle Oulun yliopiston hallitukseen valittavat kaksi opiskelijaedustajaa tekevät yhteistyötä muiden hallituksen jäsenten, OYY:n ja muiden hallopedien kanssa. Hallopediksi voi hakea kuka tahansa OYY:n jäsen, joita ovat mm. kaikki Oulun yliopiston kandi- ja maisteriopiskelijat.

Haku Oulun yliopiston hallitukseen on käynnissä 20.9.–4.10. osoitteessa halloped.fi! Valinnat hallopedeistä tekee OYY:n edustajisto hakemusten perusteella 12.10. Valittujen hallopedien kaksivuotinen toimikausi alkaa vuoden 2022 alusta ja OYY kouluttaa heidät tehtävään. Yliopisto maksaa kokouspalkkiot hallitustoiminnasta. Katso tarkemmat tiedot ja hae: www.halloped.fi.

MIKÄ?
Hallopedhaku Oulun yliopiston hallitukseen 2021

KENELLE?
Kaikille OYY:n jäsenille

MISSÄ, MILLOIN?
www.halloped.fi, hakuaika: 20.9.–4.10.

Skip to content