Uutiset Janne Hakkarainen

Sonja Arstio OYY:n yritysyhteistyökoordinaattoriksi

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) hallitus on valinnut ylioppilaskunnan yritysyhteistyökoordinaattoriksi Sonja Arstion. Arstio opiskelee kirjallisuutta Oulun yliopistossa.

“Haluan tulevassa työssäni korostaa sitä, että opiskelijat ovat arvokasta ostovoimaa Oulun alueella. Yritysten ja ylioppilaskunnan välinen yhteistyö on tärkeää, koska opiskelijat ovat tärkeitä asiakkaita monille yrittäjille”, Sonja Arstio kertoo.

“Arstio vakuutti meidät aiemmalla yritysyhteistyökokemuksellaan, selkeällä ilmaisutaidoillaan sekä näkemyksellään yritysyhteistyön kehittämiseksi”, toteaa ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtaja Joel Kronqvist.

Yritysyhteistyökoordinaattorin toimenkuvaan kuuluu ylioppilaskunnan yhteistyösopimusten neuvotteleminen, suhdetoiminnan kehittäminen sekä taloudellisen ja aineellisen tuen hankkiminen ylioppilaskunnan tapahtumiin ja toimintaan.  

Koordinaattorin tehtävänä on myös parantaa ylioppilaskunnan opiskelijoiden näkyvyyttä työnantajasektorilla. Arstio on ylioppilaskunnan ensimmäinen yritysyhteistyökoordinaattori.

Lisätiedot:
Pääsihteeri Aino-Kaisa Manninen
040 568 9426, paasihteeri@nulloyy.fi

Hallituksen puheenjohtaja Joel Kronqvist
040 523 1821, joel.kronqvist@nulloyy.fi