Take it or Leave it – Stuff Edition (tavaran kierrätystapahtuma) 12.10. klo 9-15

OYY järjestää yhdessä Oamkin ja PSOAS:in kanssa kestävän kehityksen viikolla (41) Take it or Leave it – Stuff Edition kierrätystapahtuman. Tarkoituksena on hyödyntää itselle turhaa tavaraa kierrättämällä eli antamalla tavarat eteenpäin niitä tarvitseville. Tapahtumasta voi myös löytää itselle jotain mieluista ja tarpeellista!

Mitä voit tuoda?
Kierrätettäväksi voi tuota puhtaita, ehjiä ja pienikokoisia esineitä kuten astioita, kattiloita, pannuja, vanhoja toimivia kodinkoneita (leivänpaahdin, kahvinkeitin jne.). Myös esimerkiksi pöytälamppu, kori, henkari tai muu sellainen käyttöesine kelpaa hyvin kierrätettäväksi! Emme valitettavasti vastaanota huonekaluja tai muita suurikokoisia esineitä. Hyvä tapa arvioida, että onko esine liian suuri tuotavaksi on 1) mahtuuko se IKEA-kassiin ja 2) jaksatko kantaa sen yksin?

Missä?
Linnanmaan vihreät naulakot

Milloin?
Tiistaina 12.10 kello 9-15.
Tavaraa voi tuoda OYY:n toimistolle jo maanantaina 11.10. kello 10-14.00 välisenä aikana.

Tavarankierrätystapahtuman kanssa samaan aikaan on Oamkin kierrätystapahtuma: Take it or Leave it- Clothes Edition. Kyseiseen tapahtumaan voi tuoda vaihdettavaksi hyviä, puhtaita ja ehjiä vaatteita, jotka jostain syystä ovat jääneet kaapin perälle. Vaatekierrätystapahtuma on Linnanmaalla Oamkin Business Cornerin tiloissa (7A153).

Skip to content