– 22.2.2019

OYY:n vuosijuhlaviikko

OYY:n vuosijuhlaviikko 18.2. – 24.2.

Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY) juhlistaa 59. vuosijuhlaviikkoaan helmikuussa. Viikon aikana jäsenistölle on luvassa paljon erilaista ohjelmaa. Viikko huipentuu Annos59-vuosijuhlaan. Vuosijuhlaviikon FB-tapahtuman löydät täältä.
Scroll down for the english info!

*Maanantai 18.2.*

Yhteisötaideteos @ Vihreät naulakot
Jätä talven kiireet ja tule hetkeksi taiteilemaan Tapiiri ry:n yhteisötaideteoksen ääreen! Tapiiri järjestää yliopistolla kaikille avoimen taidetempauksen, jossa rakennetaan yksittäisistä osasista suurta ja näyttävää! Taiteellisuus ei ole osallistumiskriteeri, vaan jokainen yliopistolainen pääsee näkymään osana yhteistä teosta. Piipahda paikalla alkuviikon aikana ja jätä jälkesi!

Improjamit klo 18-20 @ Valvenäyttämö, Kulttuuritalo Valve
Tule kokeilemaan improvisaatioteatteria Oulun Ylioppilasteatterin järjestämiin avoimiin improjameihin! Jamien tarkoituksena on pitää hauskaa ja leikkiä yhdessä improvisaation perustekniikoita hyödyntäen, ja ne sopivat kaikille improvisaatiosta kiinnostuneille. Et siis tarvitse välttämättä ollenkaan improtaustaa, tärkeintä on avoin mieli! Jamit järjestetään Valvenäyttämöllä, Kulttuuritalo Valveen toisessa kerroksessa.

Roller Derby -lajikokeilu klo 20:30 @ Tuiran koulu
Roller derby on näyttävä ja vauhdikas joukkuepeli, jossa pelivälineenä on oma keho ja eteneminen tapahtuu quad-luistimilla. Tule rohkeasti kokeilemaan lajia Oulu Roller Derby -seuran johdolla! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita, ja lainavarusteet löytyvät paikan päältä. Ilmoittaudu mukaan kokeilukerralle tästä!

*Tiistai 19.2.*

Kaverikoirat klo 12-13 @ OYY:n aula
Lämpöä ja pörröisyyttä päivääsi tarjoavat Oulun seudun kaverikoirat! Piipahda lounastunnilla OYY:n aulassa moikkaamassa ja rapsuttamassa ystävällisiä koirakavereita.

Lyhytdokumentteja klo 12:30-14 @ Tellus Frost Club
Osyky ry esittää lyhytdokumentteja Kanadan ja Yhdysvaltojen alkuperäiskansoista. Dokumentit pohtivat henkilökohtaisten tarinoiden kautta, miiltä oman identiteetin löytäminen ja kulttuurin jälleenrakentaminen tuntuu? Mikä on alkuperäiskansojen asema nyky-yhteiskunnassa? Tilaisuus alkaa 12:30. Kahvitarjoilu. Paikkoja rajoitetusti.

Aiheeseen johdattaa Sonia Hedheli
Staying Indian in Ohio 30 min
Sacred Transitions 30 min

Opiskelijat 7€ @ Elokuvateatteri Star
Tuiran legendaarinen Elokuvateatteri Star tarjoaa OYY:n jäsenille vujuviikon kunniaksi tiistaina leffaliput 7 euron hintaan!

*Keskiviikko 20.2.*

Piiritys -näytelmään kaksi yhden hinnalla @ Valvenäyttämö, Kulttuuritalo Valve
Opiskelijakorttejaan vilauttamalla kaksi OYY:n jäsentä pääsee katsomaan Oulun Ylioppilasteatterin tragikoomista Piiritys -näytelmää yhden lipun hinnalla! Ota kaveri mukaan jä lähde viettämään kulttuurikeskiviikkoa teatterin parissa. Lisätietoja näytelmästä Oulun Ylioppilasteatterin sivuilla.

Haalarigaala @ Ilona
Haalarit ovat kiinteä ja näkyvä osa opiskelijakulttuuria, ja siksi haluamme juhlistaa niiden upeaa kirjoa Haalarigaalan muodossa! Tule viettämään OYY:n vuosijuhlaviikkoa rennossa tunnelmassa Viihdemaailma Ilonaan klo 22 alkaen. Olet sitten fuksi tai n:nnen vuoden opiskelija, olet enemmän kuin tervetullut esittelemään haalareitasi ja ihailemaan värikirjoa! Lisää tietoa haalarigaalasta tulee pian.

*Torstai 21.2.*

Ylioppilaslehden lehtijuhla
Oulun ylioppilaslehden printtilehti palaa tauon jälkeen Oulun yliopiston kampuksille. Vuoden ensimmäinen numero julkaistaan torstaina 21.2. juhlavissa merkeissä. Merkitse päivä jo nyt kalenteriisi ja seuraa tiedotusta – tiedotamme juhlapäivästä pian lisää!

*Perjantai 22.2.*

Lounasjooga klo 12 @ Tellus Stage
Aloita viikonloppu rennosti lounasjoogatunnin merkeissä. Lounasjoogatunnin vetää Naomi Meyro, joka yhdistelee tunneillaan elementtejä eri joogatyyleistä ja liikemaailmoista kokeellisesti mutta hillitysti. Naomi on opiskellut perinteistä Hatha sekä Ashtanga joogaa mutta uskoo että rennompi, ei-niin-vakava lähestymistapa joogaan sopii useimmille. Naomi on ohjannut joogaa sekä ulkomailla että Suomessa ja opettaa tällä hetkellä mm. OKKL:llä. Vuosijuhlaviikon tunnilla mennään ”Slow Flow” tyylillä, joka sopii kaikentasoisille. Tunnilla harjoitellaan vahvistavia ja avaavia kehon liikkeitä sekä hidasta hengitystä joka tuo läsnäoloa ja rauhallisuutta kehoon sekä mieleen.

Kakkukahvit klo 13 @ H2O Campus & Kontinkankaan Tellus
OYY, Oulun Ylioppilaslehti ja Uniresta tarjoavat nopeimmille kakkua sekä Linnanmaan että Kontinkankaan kampuksilla!

*Lauantai 23.2.*

Annos 59-vuosijuhla @ Ravintola Vanilla
Vuosijuhlaviikon huippukohta! Näitä juhlia ei kannata jättää väliin. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen: bit.ly/annos59
FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/146356162945324/

*Sunnuntai 24.2.*

Luupin opiskelijapäivä @ Oulun taidemuseo
Koe, näe, vaikutu ja ihastu! Oulun taidemuseo tarjoaa opiskelijakorttia vilauttaville ilmaisen sisäänpääsyn. Täydellinen tapa viettää rentoa sunnuntaita!

Taidemuseo on auki sunnuntaina klo 12-19.