Tervetuloa Löylyyn 2020!

Työelämätapahtuma kansainvälisille opiskelijoille ja alumneille.

Tervetuloa Löyly 2020 -tapahtumaan!

Löyly on oululaisille kansainvälisille opiskelijoille ja alumneille suunnattu työelämätapahtuma. Vuosittain Oulussa aloittaa noin 300 uutta kansainvälistä korkeakoulututkinto-opiskelijaa. Noin 40 % näistä opiskelijoista lähtee pois Suomesta vuoden sisällä valmistumisestaan – syynä tähän ovat oleskelulupakriteerit, joissa painotetaan työnsaantia.

Löylyn tarkoitus on tarjota vastauksia tähän ongelmaan antamalla tietoa muun muassa työpajojen, puheiden ja paneelikeskustelun avulla. Vuonna 2020 Löylyn pääpuhuja on Joel Willans joka tunnetaan parhaiten Very Finnish Problems -brändin luojana. Tänä vuonna Löyly järjestetään yhteistyössä Pestipäivien kanssa ohjaamalla Löylyn osallistujat 30.1. järjestettäville Pestipäiville, jossa he voivat kohdata työnantajia. Työnantajat, jotka eivät vaadi kaikissa tehtävissään suomen kielen taitoa tunnistaa Pestipäivillä “We speak English!” -rintamerkeistä.

Löyly on maksuton tapahtuma ja myös ei-kansainväliset opiskelijat ja alumnit ovat tervetulleita tapahtumaan. Löyly järjestetään Telluksessa, joka sijaitsee Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksella. Löylyn päiväohjelma alkaa klo 9 ja päättyy klo 16. Löylyn työpajoihin osallistuville on tarjolla myös hieman syötävää ja juotavaa. Kotkantien ja Kontinkankaan kampuksilla opiskeleville tarjoitaan maksuton bussikyyti Linnanmaalle.

Päiväohjelman jälkeen kaikki Löylyn osallistujat ovat tervetulleita After Löylyyn, joka pidetään klo 18 alkaen Reykjavikissa, keskustan Technopoliksen saunatilassa. Suuren saunan ja upean näköalan lisäksi tarjolla on hieman syötävää ja juotavaa sekä musiikkia. Saunalla on myös pyyhkeitä. Saavu paikalle nauttimaan illasta ja tutustumaan muihin Löylyn osallistujiin!

Ilmoittaudu Löylyyn, sen työpajoihin, bussikyytiin ja After Löylyyn täällä!

Huom! Ilmoittautumislomake ja Löylyn nettisivut ovat englanniksi, sillä tapahtuma järjestetään ainoastaan englanniksi.

MITÄ: Työelämätapahtuma Löyly ja iltatapahtuma After Löyly

MILLOIN: 23.1.2020, Löyly: 9.00–16.00 / After Löyly: 18.00 →

MISSÄ:
Löyly: Tellus Innovation Arena, Linnanmaa campus of University of Oulu, Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, 90014 Oulu

After Löyly: Reykjavik, Technopolis Ydinkeskusta, Sepänkatu 20

KENELLE: (kansainväliset) opiskelijat ja alumnit, jotka haluavat löytää Oulusta töitä

HINTA: Löyly ja After Löyly ovat molemmat maksuttomia tapahtumia.

Lisätietoja:
https://www.loylyoulu.com/
https://www.facebook.com/events/569864087112459/

Tapahtumakoordinaattorit:
Tatu Palo (tatu.palo@oyy.fi)
Linda Holma (linda.holma@osakoweb.fi)

Skip to content