Hyvän mielen vappurastit – K1

Olet löytänyt Hyvän mielen vappurastien ensimmäisen rastin Kontinkankaalta! Vappurasteja Kontinkankaalla on yhteensä viisi kappaletta ja ne ovat kaikki lähellä kampusaluetta. Viimeisellä rastilla sinun on mahdollista osallistua arvontaan, jonka palkintona on 25 euron arvoinen lahjakortti ruokakauppaan. Arvomme lahjakortit sekä Linnanmaan että Kontinkankaan Hyvän mielen vappurasteilta.

 

Tätä rastilta löydät lastensadun Hullunkurinen kello  ensimmäisen osan. Satu on jaettu viiteen eri osaan. Suosittelemme sadun lukemista erityisesti, jos kierrät rataa lasten kanssa. Lisäksi jokaiselta rastilta löytyy yllätysvideo.

65.0072076, 25.5253688
(Huomaathan, että voit kopioida koordinaatit suoraan esim. Google maps sovellukseen, jolloin rastien löytäminen on helpompaa!)

Olipa kerran kello, joka kyllästyi olemaan sellainen kuin oli.

 

Se kyllästyi siihen, että ihmiset vain vilkaisivat sitä ja kiirehtivät pois. Joka aamu joku tuijotti sitä vihaisesti ja valitti olevansa myöhässä.

 

– Kukaan ei pidä minusta, kello tiuski.

 

– Kaikkihan sinua katsovat, joku sanoi.

 

– Katsovat ja juoksevat saman tien pois, mutta kukaan ei välitä minusta, kello suri.

 

– Välitänhän minäkin, se joku sanoi.

 

– Niin no… Kuka sinä sitten olet? kello kysyi.

 

– Tehosekoitin, se joku vastasi. – Sekoitan mansikat ja mustikat, niin että varmasti syntyy herkkuja. Voin sekoittaa sinutkin. Haluatko?

Skip to content