Tule nauttimaan vuosijuhlatunnelmasta etänä – OYY:n Annos 61 -vuosijuhlan ilmoittautuminen on auki!

Tervetuloa juhlistamaan 61-vuotiasta ylioppilaskuntaamme etänä! OYY toivottaa kaikki opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi mukaan seuraamaan juhlaa.

 

Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY) juhlii tänä vuonna 61-vuotisjuhlaansa vuosijuhlastriimin merkeissä lauantaina 27.2.2021. Lähetys alkaa Zoom-alustalla klo 18.

 

Linkki vuosijuhlastriimiin sekä illan tarkempi aikataulu lähetetään ilmoittautuneille viikolla 8. Ilmoittaudu mukaan Kide.appissa! Vuosiijuhlastriimiin ilmoittautuminen ja sen seuraaminen on maksutonta.

 

Toivomme tervehdykset julkaistavan Instagram-tarinoina tapahtumapäivänä. Tägäämällä tervehdystarinaasi @oyystudentunion jaamme sen OYY:n tarinassa muiden etäjuhlijoiden nähtäväksi.

 

Etävuosijuhla on jokaiselle osallistujalle mahdollisuus juhlia omalla tyylillä! Kenen kanssa, miten pukeutuneena ja mitä herkkuja nauttien sinä seuraat vuosijuhlastriimiä? Jaa omia vuosijuhlatunnelmiasi Instagram-tarinassasi ja tägää @oyystudentunion tai julkaise kuva Instagram-syötteeseesi tunnuksella #annos61, niin jaamme juhlahumua OYY:n Instagramissa muille juhlijoille!

 

Vuosijuhlastriimi on osa OYY:n Annos61-vuosijuhlaviikkoa. Tutustu vuosijuhlaviikon muuhun ohjelmaan täällä: https://fb.me/e/3n9CEz1Ve

 

Lisätietoja vuosijuhlastriimistä antaa tapahtumatuottaja-järjestöasiantuntija Katariina Sarja (ttja@oyy.fi).
Skip to content