Tutkimusharjoittelijan haku on nyt auki!

Hae tehtävään 28.2.2021 mennessä

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on noin 11 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. OYY toimii jäsenistönsä edunvalvonta-, koulutus- ja palvelujärjestönä, joka työllistää tällä hetkellä kahdeksan työntekijää. Oulun yliopisto on kansainvälinen ja monitieteellinen toimintaympäristö, jossa on opiskelijoita yli 90 maasta.

Oulun yliopiston ylioppilaskunta hakee tutkimusharjoittelijaa – hae paikkaa 28.2. mennessä!

 

Tutkimusharjoittelijanamme pääset toteuttamaan alusta loppuun seurantatutkimuksen etäopetusjärjestelyjen vaikutuksesta Oulun yliopiston opiskelijoiden opintojen sujuvuuteen sekä hyvinvointiin. Edellytämme sinulta aiempia korkeakouluopintoja ja aiempi tutkimuskokemus katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin, että olet oma-aloitteinen, innokas ja kiinnostunut oppimaan ja kehittämään itseäsi. 

Tarjoamme sinulle kivan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi. Pääset tekemään käytännön tutkimustyötä mielenkiintoisessa ympäristössä, ja saat palautetta sekä henkilökohtaista ohjausta työhösi. Työssä pääset muun muassa suunnittelemaan, analysoimaan ja tekemään kyselyä koronaviruspandemian ja etäopiskelun vaikutuksista opiskelijayhteisöömme. 


Harjoittelun kesto on 2,5 kuukautta. Harjoittelu sijoittuu maaliskuun puolesta välistä toukokuun loppuun. Harjoittelun tarkka ajankohta on kuitenkin tarvittaessa neuvoteltavissa. Harjoittelijan työaika on keskimäärin 30 tuntia viikossa, ja pääasiallinen työpaikka on ylioppilaskunnan toimisto Linnanmaalla, koronapandemian salliessa. Harjoitteluajan palkka on koko jaksolta yhteensä 2504 euroa. Huomioithan, että harjoittelupaikan saamisen edellytyksenä on, että sinulla on käytössäsi korkeakoulun myöntämä harjoittelutuki.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 28.2.2021 klo 23.59, otsikkoriville maininta ”tutkimusharjoittelija”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin haun päätyttyä. Haastatteluajankohdasta ilmoitetaan haastatteluun valituille viikon 9 alussa. Haastattelut järjestetään viikolla 9 joko läsnä tai etänä.

Harjoittelua koskevista asioista voi kysyä lisää ylioppilaskunnan pääsihteeri Kauko Keskisärkältä, paasihteeri@oyy.fi 0405231822 sekä sosiaalipoliittiselta asiantuntijalta Sanna Kangasniemeltä, sanna.kangasniemi@oyy.fi 0405265821.

 

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on julkisoikeudellinen yhteisö, jonka asiakirjat ovat pääasiallisesti julkisia. Huomioithan, että hakijoiden nimet kirjataan pöytäkirjaan, joka on saatavilla internetissä. Lähetettyjä hakemuksia käsittelevät Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt, ja niitä säilytetään vuoden verran valintapäätöksen tekemisen jälkeen. Valituksi tulleen hakemus liitetään julkisen pöytäkirjan liitteeksi. 

OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

Skip to content