Ylioppilaskunnan uutena viestintäasiantuntijana aloittaa elokuussa Liisa Komminaho

Uusi viestintäasiantuntija tuo näkemystä ja toteutuskelpoisia visioita ylioppilaskunnan viestintään.

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus valitsi tänään kokouksessaan uudeksi viestintäasiantuntijaksi Liisa Komminahon. Komminaho aloittaa tehtävässä elokuun alussa. 

-Saimme tehtävään paljon erittäin hyviä hakemuksia ja viestintäasiantuntijan valinta oli todella hankala. Haastattelussa Komminahon rohkea ja hyvä englannin kielen taito sekä näkemys laadukkaasta ja nykyaikaisesta sosiaalisen median viestinnän toteutuksesta erotti hänet muista hakijoista, kertoo hallituksen viestintävastaava Eevasisko Mehtätalo.

Komminaho valmistuu filosofian maisteriksi informaatiotutkimuksen pääaineesta kesäkuussa 2020. Hän on opiskellut viestintää sivuaineenaan ja lisäksi hän on ollut harjoittelussa Oulun yliopiston opiskelijamarkkinoinnissa sosiaalisen median markkinointitiimissä. Komminaholle OYY on tuttu, sillä hän on vaikuttanut mm. hallinnon opiskelijaedustajana ja edustajiston varajäsenenä.

-Komminaholta löytyy näkemystä ja toteutuskelpoisia visioita ylioppilaskunnan viestinnän kehittämiseen, perustelee valintaa hallituksen puheenjohtaja Eetu Leinonen.

 

Lisätietoja:

Eetu Leinonen 

hallituksen puheenjohtaja, Oulun yliopiston ylioppilaskunta

hpj@oyy.fi

 

Kauko Keskisärkkä

pääsihteeri, Oulun yliopiston ylioppilaskunta

paasihteeri@oyy.fi 

Skip to content