Ylioppilaskunta hakee koulutuspoliittisen asiantuntijan sijaista, hae 31.7.2022 mennessä!

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on noin 12 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. OYY toimii jäsenistönsä edunvalvonta-, koulutus- ja palvelujärjestönä, joka työllistää tällä hetkellä yhdeksän työntekijää.

 

Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa 

Koulutuspoliittisen asiantuntijan sijaista

 

11.3.2023 asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa elokuun alussa.

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen sekä vastuullisen työn opiskelijajärjestön ytimessä. Työ keskittyy erityisesti koulutuspoliittisten asioiden edistämiseen Oulun yliopistossa. Koulutuspoliittisena asiantuntijana tehtävänäsi on toimia ylioppilaskunnan koulutuspoliittisten asioiden valmistelijana, valmistella hallinnon opiskelijaedustajien valintaa, osallistua eri projektien toteuttamiseen, vastata osaltaan ylioppilaskunnan hallinnosta ja yhteistoiminnasta yliopiston hallinnon, sidosryhmien ja opiskelijaedustajien kanssa. Pääset myös osaltasi laatimaan lausuntoja ja kannanottoja. Neuvot opiskelijoita heidän kohdatessaan opintoihin liittyviä haasteita ja tuet hallinnon opiskelijaedustajia heidän toimissaan.

Työyhteisössä pääset läheisesti työskentelemään niin hallituksen koulutuspoliittisen vastaavan kuin muiden ylioppilaskunnan asiantuntijoiden kanssa. Olemme mukava ja nuorekas työyhteisö. Tässä työssä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan paljon erilaisia, mielenkiintoisia ihmisiä sekä tekemään opiskelijalle hyvää elämää.

Edellytämme sinulta korkeakouluopintoja, näkemystä opiskelijan hyvästä elämästä ja ajankohtaisen koulutuspolitiikan tuntemusta. Koulutuspoliittisella asiantuntijalla on oltava sujuva suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä sekä ajanmukaisia tietoteknisiä taitoja. Eduksi katsomme ylioppilaskuntakokemuksen, hallinnon opiskelijijaedustajana toimimisen, kokemuksen vapaaehtoisten kouluttamisesta sekä perehtyneisyyden opiskelijajärjestötoimintaan.

Koulutuspoliittisen asiantuntijan on oltava toiminnassaan aloitteellinen, vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja kykenevä itsenäiseen asiantuntijatyöhön.

Pohjapalkka on 2100 euroa kuukaudessa (YTES palkkaryhmä III), lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteeseen kuuluu myös muun muassa liikunta/kulttuurietuja. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työ sisältää ajoittain työskentelyä myös iltaisin ja meillä on mahdollista tehdä soveltuvilta osin myös etätyötä. Toimessa on kolmen kuukauden koeaika.

 

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 31.7.2022 klo 23.59, otsikkoriville maininta ”koulutuspoliittinen asiantuntija”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin haun päätyttyä. 

OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

 

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Lotta Leinonen, hpj@oyy.fi, soittoaika 28.7. klo 10-14.

Pääsihteeri Kauko Keskisärkkä, paasihteeri@oyy.fi.

Skip to content