Uutiset Janne Hakkarainen

Ylioppilaskuntaan uusia työntekijöitä

Mariah O'Mara ja Niina Marostenmäki.

Mariah O’Mara ja Niina Marostenmäki. Kuva: Anni Hyypiö

Toukokuun aikana ylioppilaskunnan toimisto sai vahvistuksia kahdesta uudesta työntekijästä.

Uutena yritysyhteistyökoordinaattorinamme aloitti kasvatustieteen kandidaatti Niina Marostenmäki. Yritysyhteistyökoordinaattori neuvottelee pääasiallisesti sponsorisopimuksista ylioppilaskunnan tapahtumiin. Marostenmäellä on aiempaa työkokemusta koordinoinnin ja suhdetoiminnan osalta muun muassa Tellus Innovation Arenalta ja BusinessOulusta.

Vuoden 2018 Vulcanalian tapahtumaharjoittelijaksemme valittiin Bachelor of Science in Marketing Mariah O’Mara. O’Maralla on aiempaa työkokemusta viestinnän, tapahtumatuotannon ja digitaalisen markkinoinnin osalta muun muassa Polar Bear Pitchingistä ja buildOnilta.

“Sekä Niina että Mariah vakuuttivat meidät monipuolisella osaamisellaan. Olemme iloisia, että saimme heidät joukkoomme rakentamaan opiskelijan hyvää elämää!”, ylioppilaskunnan pääsihteeri Aino-Kaisa Manninen iloitsee.

Niina ja Mariahin työtehtäviin kuuluu parhaillaan lukuvuodenavajaistapahtuma Vulcanalian järjestäminen. Vulcanalia järjestetään tänä vuonna 12.9.2018. Tapahtuma rakentuu järjestömessuista sekä illalla olevasta Vulcanalia Festivaalista. Vulcanalia Festivaali järjestetään tänä vuonna Areena Oulussa.

Llisätiedot:

pääsihteeri Aino-Kaisa Manninen
paasihteeri@nulloyy.fi, 040 523 1822

Työntekijöiden yhteystiedot:

Niina Marostenmäki
yritysyhteistyökoordinaattori
Puhelin: 050 407 8452
S-posti: business@nulloyy.fi

Mariah O’Mara
tapahtumaharjoittelija
Puhelin: 040 550 3927
S-posti: mariah.omara@nulloyy.fi

Koko Vulcanalia-tiimin tavoitat sähköpostiosoittesta vulcanalia@nulloyy.fi.