Ylioppilaskunnan jäsenedut

Kalenteri

Uudet teknologiat eivät ole vielä syrjäyttäneet paperista kalenteria. Niinpä OYY tarjoaa jäsenilleen joka lukuvuosi taskukalenterin. Kalenteri sisältää tietoa ylioppilaskunnasta ja Oulun kaupungista sekä yhteistyökumppaneiden etuja ja mainoksia. Kalenteri on jäsenille ilmainen. Uusi opiskelija saa kalenterin hakiessaan opiskelijakortin OYY:n toimistolta. Vanha opiskelija voi noutaa kalenterin OYY:n toimistolta tai lukuvuositarrojen jakopisteiltä (Linnanmaan ja Kontinkankaan kampus).

Lakiasiainneuvontaa

Ylioppilaskunnan jäsenellä on mahdollisuus maksuttomaan lakiasiainneuvontaan ylioppilaskunnan kustantamana. Neuvontapalvelua antaa:

Asianajotoimisto Marja-Riitta Immonen
Pakkahuoneenkatu 5 A 1, 90100 Oulu (sisäänkäynti sisäpihan puolelta)

Erillistä ajanvarausta ei tarvita. Puhelin- tai sähköpostineuvonnan antaminen ei onnistu, joten neuvoja pitää mennä kysymään paikan päälle. Muista ottaa opiskelijakorttisi mukaan!

Kevään 2018 osalta neuvonnan ajankohdat ovat seuraavat:

23.1.
20.2.
20.3. 
24.4.
15.5.

Kaikki ovat tiistaipäiviä ja kellonaika 14.30-16.00

Lisätietoja palvelusta antaa sosiaalipoliittinen asiantuntija tai asianajotoimiston nettisivut.

Myös Suomen Asianajajaliitto antaa maksutonta oikeudellista neuvontaa ympäri Suomen. Katso päivystyspaikat ja -ajankohdat täältä.

Vippikassa

Iskikö akuutti rahapula? Ei hätää, sillä OYY myöntää tilapäisissä rahavaikeuksissa painiskeleville jäsenilleen lainoja. Lainaa  saa 200 euroa ja lainan takaisinmaksuaika on neljä kuukautta. Lainan voi saada kerran  jokaisen lukukauden aikana. Vippiä varten tarvitaan kaksi takaajaa. Vippilaina on koroton, mutta lainan hakija maksaa lainasummasta 8,40 euron käsittelykulut.

Lainahakemus palautetaan OYY:n toimistoon sen aukioloaikana. Yleensä lainapäätöksen saa heti, kun lainahakemus on jätetty. Lainahakemuksen saa ylioppilaskunnan toimistolta tai jäsenlainahakemus- ja jäsenlainan takaussitoumus -linkeistä. Huomioithan, että lainaa varten tulee täyttää sekä jäsenlainahakemus että takaussitomus. Lisätietoja sekä takaisinmaksuohjeet löydät jäsenlainahakemuksen ohjeista.