Järjestöopas

Järjestöopas on tietopankki OYY:n piirissä toimiville järjestöille. Täältä löydät tietoa ja vinkkejä olit sitten uusi tai jo kokenut järjestötoimija!

Koulutukset ja tapahtumat

OYY järjestää piirissään toimiville järjestöille vuoden aikana useita tapahtumia. Joka vuoden alussa järjestämme Aktiiviklubi-tapahtuman. Aktiiviklubi on järjestötoimijoiden koulutustapahtuma, jossa on koulutuksia jokaiselle järjestötoimijalle. Kouluttajina tapahtumassa on kokeneita järjestötoimijoita.

After School Snacks on järjestötoimijoille suunnattu vapaamuotoinen verkostoitumistapahtuma, jossa eri järjestöjen toimijat pääsevät keskustelemaan keskenään OYY:n toimijoiden johdattelemina. Tapahtumissa on tarjoilut, ja järjestöt voivat tuoda omia aiheitaan mukaan keskusteltavaksi.

 

Tälle sivulle päivitetään tietoa tapahtumista ja koulutuksista. Jatkossa löydät täältä myös koulutusten materiaalit, jotta voit kerrata sisältöjä tai tutustua niihin mihin et päässyt mukaan!

Aktiiviklubi 2023

Oletko mukana järjestötoiminnassa vuonna 2023? Ylioppilaskunta kouluttaa piirissään toimivien aine- ja harrastejärjestöjen uusia ja vanhoja aktiiveja Aktiiviklubilla 1.-2.2.2023. Koulutukset järjestetään Linnanmaan kampuksella.

Aktiiviklubilla pääset oppimaan uutta sekä jakamaan omia ajatuksiasi järjestötoiminnasta. Koulutusten tarkoituksena on täydentää ja päivittää omaa osaamista järjestötoimijana. Voit osallistua niin moneen koulutukseen kuin haluat! Huomaathan kuitenkin, että koulutuksia tapahtuu molempina päivinä samanaikaisesti.

Ilmoittautuminen Aktiiviklubille aukeaa maanantaina 16.1.

Koulutustarjonta sisältää mm. eri hallituspestien perusteisiin pureutuvia koulutuksia. Aktiiviklubilla syvennytään vuonna 2023 myös esimerkiksi  kiusaamiseen ja häirintään puuttumiseen, johtamiseen sekä järjestötoiminnan kehittämiseen.

Aktiiviklubi 2023 koulutukset päivittyvät tälle sivulle pian!