Järjestöopas

Järjestöopas on tietopankki OYY:n piirissä toimiville järjestöille. Täältä löydät tietoa ja vinkkejä olit sitten uusi tai jo kokenut järjestötoimija!

Neuvonta

OYY tarjoaa piirissään toimiville järjestöille neuvontaa, esimerkiksi kun haluatte kehittää toimintaanne tai kohtaatte ongelmatilanteen. Tarvitset sitten apua sääntöjen uudistamisessa, hallinnossa tai muussa vaikeassa tilanteessa, OYY on tukenasi. Näissä tilanteissa voit olla yhteydessä sähköpostilla help@oyy.fi tai olemalla yhteydessä OYY:n yhteisöasiantuntijaan.

Koulutukset ja tapahtumat

OYY järjestää piirissään toimiville järjestöille vuoden aikana useita tapahtumia. Joka vuoden alussa järjestämme Aktiiviklubi-tapahtuman. Aktiiviklubi on järjestötoimijoiden koulutustapahtuma, jossa on koulutuksia jokaiselle järjestötoimijalle. Kouluttajina tapahtumassa on kokeneita järjestötoimijoita.

After School Snacks on järjestötoimijoille suunnattu vapaamuotoinen verkostoitumistapahtuma, jossa eri järjestöjen toimijat pääsevät keskustelemaan keskenään OYY:n toimijoiden johdattelemina. Tapahtumissa on tarjoilut, ja järjestöt voivat tuoda omia aiheitaan mukaan keskusteltavaksi.

 

Tälle sivulle päivitetään tietoa tapahtumista ja koulutuksista. Jatkossa löydät täältä myös koulutusten materiaalit, jotta voit kerrata sisältöjä tai tutustua niihin mihin et päässyt mukaan!