OYY:n jäsenyys turvaa selustasi

Kaikkien yliopistossa läsnäolevien perustutkinto-opiskelijoiden on lain mukaan oltava myös ylioppilaskunnan jäseniä. Kun yhdistämme voimamme, voimme tulevaisuudessakin turvata kaikki ne edut, jotka tekevät opiskeluajasta ikimuistoisia.

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto päättää vuosittain jäsenmaksusta talousarvion käsittelyn yhteydessä. Jäsenmaksu koostuu kahdesta eri osasta: Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön terveydenhoitomaksusta ja ylioppilaskunnan jäsenmaksusta.

Lukuvuonna 2018–2019 ylioppilaskunnan jäsenmaksu on 109 euroa, josta YTHS:n terveydenhoitomaksun osuus on 54 euroa. Huomioithan, että jäsenmaksusi tulee olla maksettuna ennen kuin voit käyttää YTHS:n palveluja.  Tämä kannattaa huomioida erityisesti lukuvuoden vaihtuessa heinä-elokuun vaihteessa. Jotta voit käyttää YTHS:n palveluita elokuussa 2018, syksyn 2018 jäsenmaksun tulee olla maksettuna.

Jäsenmaksun maksettuasi olet oikeutettu nauttimaan kaikista jäsenyyden tuomista eduista, joihin voit tutustua täällä.

HUOM! Vain yliopistossa läsnäolevat opiskelijat voivat olla ylioppilaskunnan jäseniä. Suurin osa eduistamme on kohdennettu ainoastaan perustutkinto-opiskelijoille. Jatkotutkinto-opiskelijoiden jäsenmaksun ja palvelut voit tarkastaa täältä.

Ilmoittaudu ja tarkista yhteystietosi Weboodissa. WebOodin käyttö edellyttää käyttäjätunnuksia yliopiston koneille (student.oulu.fi) sekä ylioppilaskunnan jäsenmaksun maksamista varten verkkopankkitunnuksia. Elokuun 1. päivästä lähtien voit ladata sähköisen opiskelijakortin Frankin tai hakea lukuvuositarran opiskelijalijakorttiisi.

Lukuvuonna 2018 aloittavat uudet opiskelijat ilmoittautuvat ja maksavat jäsenmaksunsa Oilin kautta.

Jos sinulta puuttuvat yliopiston käyttäjätunnukset, verkkopankkitunnukset tai molemmat, voit maksaa jäsenmaksun suoraan tilillemme.

Jäsenmaksun maksutiedot:
Saaja: Oulun yliopiston ylioppilaskunta
Tilinumero (IBAN): FI20 5741 3620 0141 31
Summa: 109,00 e (+ mahdolliset vapaaehtoiset maksut)
Viite (viestikenttään): Oma nimesi

Voit myös maksaa jäsenmaksun käteisellä tai kortilla toimistollemme.
Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, 2T-ovi, 1.krs (Linnanmaan kampus)

Vapaaehtoiset maksut lukuvuonna 2018–2019

Jäsenmaksun yhteydessä on mahdollista suorittaa myös vapaaehtoisia maksuja SYL:n kehitysyhteistyöhön (lahjoitussummat 5 e, 10 e tai 20 e) tai Hope – Yhdessä ja yhteisesti ry:n Oulun paikallistoimintaan (lahjoitussumma 6,90 e). Hope ry tukee muun muassa lasten ja nuorten harrastustoimintaa.

OYY:lla on SYL:n vapaaehtoismaksujen keräystä varten rahankeräyslupa (RA/2017/441), jonka on myöntänyt Oulun poliisilaitos 26.4.2017.  Keräyksen toimeenpanoaika on 2.5.2017–31.5.2019, jonka aikana myös kerätyt varat on tarkoitus käyttää. Keräyksen käytännön toimeenpainja on Oulun yliopiston ylioppilaskunta.

Kerätyt varat käytetään Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) kehitysyhteistyötoimintaan vuosien 2017-2019 aikana:
– ulkoasiainministeriön tukeman ”Naisryhmien avokadotuotanto ja -myynti Guatemalassa” – hankkeen omarahoitusosuuden kattamiseen
– viestintä- ja globaalikasvatustapahtumien kuluihin
– kehitysyhteistyökoordinaattorin palkkaan uusien hankkeiden suunnittelutyön osalta. Lisäksi varoja voidaan käyttää hanketyöstä ja muusta kehitysyhteistyötoiminnasta aiheutuviin välittömiin seuranta-, suunnittelu- ja kokouskuluihin Suomessa.

OYY:lla on Hope ry:n vapaaehtoismaksujen keräystä varten rahankeräyslupa (RA/2018/384), jonka on myöntänyt Oulun poliisilaitos 12.4.2018.  Keräyksen toimeenpanoaika on 2.5.2018–31.5.2021, jonka aikana myös kerätyt varat on tarkoitus käyttää. Keräyksen käytännön toimeenpainja on Oulun yliopiston ylioppilaskunta.

Kerätyt varat käytetään Hope ry:n Oulun paikallistoimintaan vuosien 2018–2021 aikana.