OYY:n jäsenyys turvaa selustasi

Kaikkien yliopistossa läsnäolevien perustutkinto-opiskelijoiden on lain mukaan oltava myös ylioppilaskunnan jäseniä. Kun yhdistämme voimamme, voimme tulevaisuudessakin turvata kaikki ne edut, jotka tekevät opiskeluajasta ikimuistoisia.

Lukuvuonna 2019–2020 ylioppilaskunnan jäsenmaksu on 114 euroa, josta YTHS:n terveydenhoitomaksun osuus on 57 euroa. Huomioithan, että jäsenmaksusi tulee olla maksettuna ennen kuin voit käyttää YTHS:n palveluja.  Tämä kannattaa huomioida erityisesti lukuvuoden vaihtuessa heinä-elokuun vaihteessa. Jotta voit käyttää YTHS:n palveluita elokuussa 2019, syksyn 2019 jäsenmaksun tulee olla maksettuna.

Jäsenmaksun maksettuasi olet oikeutettu nauttimaan kaikista jäsenyyden tuomista eduista, joihin voit tutustua täällä.

Vain yliopistossa läsnäolevat opiskelijat voivat olla ylioppilaskunnan jäseniä. Suurin osa eduistamme on kohdennettu ainoastaan perustutkinto-opiskelijoille. Jatkotutkinto-opiskelijoiden jäsenmaksun ja palvelut voit tarkastaa täältä.

Lähtökohtaisesti kaikki opiskelijat ilmoittautuvat ja maksavat jäsenmaksunsa Oili-järjestelmän kautta. Elokuun 1. päivästä lähtien voit ladata sähköisen opiskelijakortin Frankin tai Tuudon tai hakea lukuvuositarran opiskelijalijakorttiisi.

Jos sinulta puuttuvat yliopiston käyttäjätunnukset, verkkopankkitunnukset tai molemmat, voit maksaa jäsenmaksun suoraan tilillemme.

Jäsenmaksun maksutiedot:
Saaja: Oulun yliopiston ylioppilaskunta
Tilinumero (IBAN): FI20 5741 3620 0141 31
Summa: 109,00 e (+ mahdolliset vapaaehtoiset maksut)
Viite (viestikenttään): Oma nimesi

Voit myös maksaa jäsenmaksun käteisellä tai kortilla toimistollemme.
Erkki Koiso-Kanttilankatu 1, 2T-ovi, 1.krs (Linnanmaan kampus)

Jos maksat tilisiirrolla, toimita kuitti tiedekuntasi toimistoon rekisteröintiä varten.