Hae tutkimusharjoittelijaksi 31.1. mennessä!

Oulun yliopiston ylioppilaskunta hakee tutkimusharjoittelijaa  palkalliseen harjoitteluun

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on noin 12 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. OYY toimii jäsenistönsä edunvalvonta-, koulutus- ja palvelujärjestönä, joka työllistää tällä hetkellä yhdeksän työntekijää. Oulun yliopisto on kansainvälinen ja monitieteellinen toimintaympäristö, jossa on opiskelijoita yli 90 maasta.

 

Oulun yliopiston ylioppilaskunta hakee tutkimusharjoittelijaa – hae paikkaa 31.1. mennessä!

 

Tutkimusharjoittelijanamme pääset toteuttamaan tutkimuksen ylioppilaskunnan arvoista. OYY on uudistamassa strategiaansa vuosina 2024-2025, ja strategiatyön tueksi haluamme kuulla jäsentemme näkemyksiä arvoistamme ja niiden toteutumisesta toiminnassamme.  

Edellytämme sinulta aiempia korkeakouluopintoja sekä kiitettävää suomen tai englannin kielen taitoa. Kokemus tutkimuksen tekemisestä esimerkiksi opintojen yhteydessä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin, että olet oma-aloitteinen, innokas ja kiinnostunut oppimaan ja kehittämään itseäsi. Tutkimus tehdään kaksikielisenä suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle kivan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi. Pääset tekemään käytännön tutkimustyötä mielenkiintoisessa ympäristössä, ja saat palautetta sekä henkilökohtaista ohjausta työhösi. Työssä pääset muun muassa suunnittelemaan ja toteuttamaan tutkimuksesi aineistonkeruun sekä analysoimaan sen tulokset. Harjoittelu soveltuu hyvin esimerkiksi maisterivaiheen opinnäytetyön yhteyteen.

Harjoittelun kesto on 2,5 kuukautta. Harjoittelu alkaa viikolla 11 tai sopimuksen mukaan. Harjoittelijan työaika on keskimäärin 30 tuntia viikossa, ja pääasiallinen työpaikka on ylioppilaskunnan toimisto Linnanmaalla. Harjoitteluajan palkka on koko jaksolta yhteensä 2798 euroa, joka maksetaan kahdessa osassa (1399€/kerta). Huomioithan, että harjoittelupaikan saamisen edellytyksenä on, että sinulla on käytössäsi korkeakoulun myöntämä harjoittelutuki.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään keskiviikkona 31.1.2024 klo 23.59, otsikkoriville maininta ”tutkimusharjoittelija”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei huomioida. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin haun päätyttyä. Haastattelut järjestetään viikoilla 6 ja 7.

Harjoittelua koskevista asioista voi kysyä lisää ylioppilaskunnan pääsihteeri Kauko Keskisärkältä p. 0405231822 (paasihteeri@oyy.fi).

 

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on julkisoikeudellinen yhteisö, jonka asiakirjat ovat pääasiallisesti julkisia. Huomioithan, että hakijoiden nimet kirjataan pöytäkirjaan, joka on saatavilla internetissä. Lähetettyjä hakemuksia käsittelevät Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt, ja niitä säilytetään vuoden verran valintapäätöksen tekemisen jälkeen. Valituksi tulleen hakemus liitetään julkisen pöytäkirjan liitteeksi. 

OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

Lisää kirjoituksia