Hae ylioppilaskunnan tapahtumatuottajaksi 8.1. mennessä!

Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa tapahtumatuottajaa 23.1.2023 tai sopimuksen mukaan alkavaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on noin 12 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. OYY toimii jäsenistönsä edunvalvonta-, koulutus- ja palvelujärjestönä, joka työllistää tällä hetkellä kahdeksan työntekijää. Oulun yliopisto on kansainvälinen ja monitieteellinen toimintaympäristö, jossa on opiskelijoita yli 90 maasta.

 

Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa tapahtumatuottajaa 23.1.2023 tai sopimuksen mukaan alkavaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Tapahtumatuottajana pääset kehittämään yhteistä ylioppilaskuntaa 12 000 jäsenemme kanssa sekä vahvistamaan ylioppilaskuntaa etu- ja palveluorganisaationa. OYY:n toiminnan päämäärä on opiskelijan hyvä elämä. OYY tukee yliopiston yhteisöllisyyttä erilaisin tapahtumin ja toimimalla yhteistyössä tiiviisti opiskelijajärjestöjemme kanssa. Suurin OYY:n järjestämä tapahtuma on syksyisin järjestettävä lukuvuoden avajaistapahtuma Hurmos, mikä järjestetään yhdessä opiskelijakunta Osakon kanssa. Kaksipäiväiseen tapahtumaan osallistuu vuosittain noin 10 000 opiskelijaa. 

Tehtäviisi kuuluvat ylioppilaskunnan isojen tapahtumien ja kokonaisuuksien, kuten vuosijuhlaviikon ja Hurmoksen tuottamista, sekä pienempien kohdennettujen koulutuskokonaisuuksien fasilitointia. Teet myös sidosryhmätoimintaa tapahtumien tuotannon osalta. Vastaat ylioppilaskunnan tapahtumatoiminnan kehittämisestä, yleisestä koordinoinnista, tapahtumista viestimisestä ja markkinoimisesta sekä tarvittaessa neuvot ylioppilaskunnan piirissä toimivia järjestöjä tapahtumien järjestämisessä. 

 

Tehtävässä suoriutuminen edellyttää

 • erinomaisia organisointitaitoja
 • kokemusta tapahtumien järjestämisestä ja johtamisesta
 • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa
 • erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
 • paineensietokykyä
 • kokemusta suurten budjettien hallinnasta

 

Lisäksi katsomme eduksi

 • kouluttamiskokemuksen
 • opiskelijakulttuurin tuntemuksen
 • oululaisen tapahtumakentän tuntemuksen
 • kokemuksen ostopalveluiden käytöstä
 • kokemuksen harjoittelijoiden ja vapaaehtoisten ohjaamisesta
 • kokemuksen tapahtumien kehittämisestä 
 • kokemuksen sosiaalisen median ammattimaisesta käytöstä
 • kokemuksen striimaus- tai videotuotannosta

 

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen sekä vastuullisen työn opiskelijajärjestön ytimessä.  Tässä tehtävässä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan paljon erilaisia, mielenkiintoisia ihmisiä sekä tekemään opiskelijalle hyvää elämää mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä. Saat perehdytyksen tehtäviisi ja työyhteisön tuen, ja työsuhteen aikana on mahdollista saada tarvittavaa koulutusta.

Toimessa on neljän kuukauden koeaika. Pohjapalkka on 2150 euroa kuukaudessa (ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaluokka III), lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työ sisältää ajoittain työskentelyä myös iltaisin ja viikonloppuisin erityisesti suurten tapahtumien yhteydessä.  

 

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään päivämäärä 8.1.2023 klo 23.59., otsikkoriville maininta ”Tapahtumatuottaja”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään ensisijaisesti viikolla 2

 

Lisätietoja tehtävästä:

Kauko Keskisärkkä, pääsihteeri, paasihteeri@oyy.fi, 040 523 1822. Soittoaika 3.1. klo 10–12.

Kati Kantonen, tapahtumatuottaja, tuottaja@oyy.fi, 050 407 8452 (5.1. asti)

 

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on julkisoikeudellinen yhteisö, jonka asiakirjat ovat pääasiallisesti julkisia. Huomioithan, että hakeneiden nimet kirjataan pöytäkirjaan, joka on saatavilla internetissä. Lähetettyjä hakemuksia käsittelevät Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt, ja niitä säilytetään vuoden verran valintapäätöksen tekemisen jälkeen. Valituksi tulleen hakemus liitetään julkisen pöytäkirjan liitteeksi. 

OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita. 

Lisää kirjoituksia