Hurmos hakee viestinnän projektityöntekijää!

Oletko sinä etsimämme projektityöntekijä? Tule tekemään Hurmoksen tapahtumaviestintää syksyllä 2024!

Hurmos on Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) ja Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (OSAKO) sekä Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan O’Diakon yhteinen lukuvuoden avajaistapahtuma. Hurmoksen tavoitteena on tuoda esiin, edistää ja juhlia oululaisten korkeakouluopiskelijoiden osaamista, monipuolista opiskelijakulttuuria ja niin opiskelijoiden kuin koko kaupungin yhteisöllisyyttä.

Etsimme luovaa, idearikasta ja tehokasta tekijää toteuttamaan Hurmoksen viestintää ensi syksynä. Projektityöntekijän vastuulla on esimerkiksi sosiaalisen median, verkkosivujen ja Tuudon päivittäminen sekä grafiikoiden tekeminen esimerkiksi festivaalinäytöille ja julisteisiin. Viestintämme on kaksikielistä, joten edellytämme erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Toivomme sinulta kokemusta korkeakouluympäristöstä ja aiempi kokemus viestinnästä katsotaan eduksi. Osaaminen etenkin sosiaalisesta mediasta, verkkosivujen päivittämisestä ja Canvasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle kivan työyhteisön ja mahdollisuuden päästä mukaan festarin järjestämisen kulisseihin samalla, kun pääset kehittämään viestinnän ammattitaitoasi mielenkiintoisessa ympäristössä. Pääset muun muassa toteuttamaan sisällöntuotantoa monipuolisesti eri kanaviin, kehittämään Hurmoksen viestintää, tuottamaan visuaalisia sisältöjä ja tekemään tapahtumaviestintää myös festivaalialueelta! Tukenasi ovat OYY:n tapahtumatuottaja ja Hurmoksen työryhmä.

 

Toivomme hakijalta

  • Uteliasta ja innostunutta asennetta tapahtumaviestintää kohtaan

  • Erinomaisia kirjoitus- ja kielitaitoja suomeksi ja hyvää englannin kielen taitoa

  • Suunnitelmallisuutta

  • Itsenäisen työskentelyn taitoa

  • Hyvää visuaalista silmää

  • Aiempaa kokemusta viestinnästä

 

Työn kesto on n. 1,5kk, elokuun alkupuolelta syyskuun loppupuolelle. Tarkka aloitusaika sovittavissa. Työaika on keskimäärin 30h viikossa, ja pääasiallinen työpaikka on Oulun yliopiston ylioppilaskunnan toimisto Linnanmaalla. Palkkauksessa sovelletaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta (YTES Palkkaluokka II), 1553,20e/kk. Korkeakoulujen myöntämää harjoittelutukea ei edellytetä.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina, 7.4. klo 23.59, otsikkoriville maininta ”Hurmos projektityöntekijä”. Halutessasi voit liittää hakemukseen 1-3 työnäytettä. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin haun päätyttyä. Haastattelun ajankohdasta ilmoitetaan haastatteluun valituille viikolla 15. Haastattelut järjestetään viikoilla 15-16.

Projektityötä koskevista käytännön asioista voi kysyä lisää ylioppilaskunnan pääsihteeri Kauko Keskisärkältä, (paasihteeri@oyy.fi, 0405231822, soittoajat 28.3. klo 9-12 ja 4.4. klo 9-12), sekä työn sisällöstä OYY:n hallituksen viestinnästä ja tapahtumista vastaavalta Manta Mankiselta (manta.mankinen@oyy.fi, 0404188637 22.3.-2.4. välisen ajan) sekä tapahtumatuottaja Katri Jämsältä (katri.jamsa@oyy.fi, 0504078452, 2.4. alkaen).

Lisää kirjoituksia