Jaa vaihto-opintojen parhaita paloja OYY:n ulkomaankirjeenvaihtajana!

OYY etsii ulkomaankirjeenvaihtajia, oletko se sinä? Oletko vaihtoon lähtevä tai jo vaihtokohteessasi?

Tehtävään valitaan 1-2 kiinnostunutta henkilöä. Tällä hetkellä etsimme ensisijaisesti opiskelijoita, jotka ovat juuri lähdössä vaihtoon tai jo vaihtokohteessa. 

Kirjeenvaihtajan tehtäviin kuuluu sisällöntuotanto vaihtokohteesta OYY:n kanaviin. Sisältö voi olla Instagram-postauksia, tarinoita tai reelsejä, blogikirjoituksia tai muuta sisältöä kirjeenvaihtajan mieltymysten ja taitojen mukaan. Tärkeintä on, että sen avulla kerrotaan monipuolisesti ja innostavasti ulkomaan opinnoista tai harjoittelusta. Tarkempi aikataulu ja sisällöt sovitaan valittujen kirjeenvaihtajien kanssa. Sisältöjä tuotetaan kaksikielisesti suomeksi ja englanniksi. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen yhteiso@oyy.fi 10.12.2023 klo 23.59 mennessä. Kerro hakemuksessasi mihin ja milloin olet lähdössä vaihtoon ja mitä opiskelet. Sisällytä hakemukseen esimerkkejä tuottamistasi sisällöistä ja/tai korkeintaan minuutin mittainen videohakemus. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana. Kirjeenvaihtajille maksetaan 200 euron palkkio.

Lisää kirjoituksia