Järjestöavustushaku on auki 6.12. asti

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on avannut vuoden 2022 osalta uuden avustuskierroksen. Avustuksia voi hakea 6.12. klo 23.59 asti jokainen OYY:n piirissä toimiva järjestö. Tällä hakukierroksella mukana on toiminta-avustus, palautepäiväavustus sekä tapahtuma-avustus. Avustuksia haetaan järjestöportaalissa.

 

Aiemmin tänä vuonna avustuksia saanut järjestö voi vastaanottaa tapahtuma-avustusta uudelleen, mutta muita avustuksia ei voida myöntää enempää. On tärkeää, että avustusta hakeva järjestö liittää avustukseen mukaan tarvittavat liitteet jo hakemusvaiheessa, jotta avustus voidaan maksaa.

 

Nyt auki olevan avustuskierroksen kriteerit löytyvät sivuiltamme. 

 

OYY:n hallitus käsittelee avustushakemukset kokouksessaan 9.12., jonka jälkeen avustukset laitetaan maksuun mahdollisimman pian. Tieto myönnetystä avustuksesta lähetetään avustusta hakeneille järjestöille viikon 50 aikana.

 

OYY jakaa vuosittain avustuksia piirissään toimivien järjestöjen toiminnan tukemiseksi. Vuonna 2022 jaossa on yleisavustuksia, toiminta-avustuksia, palautepäiväavustuksia ja tapahtuma-avustuksia. Eri avustustyypeille on eri kriteerit, joista lisää tietoa löytyy voimassa olevista avustuskriteereistä.

Lisätietoja: yhteiso@oyy.fi