Pienen hauen pyydystys - tule mukaan OYY:n ja Oulun kaupunginteatterin Wörtti-näytökseen!

Tule teatteriin opiskelijaporukalla! OYY järjestää yhteistyössä Oulun kaupunginteatterin kanssa Wörtti-näytöksen vasta ensi-illassa olleeseen Pienen hauen pyydystys-näytelmään lauantaina 15.4. klo 19

Tule teatteriin opiskelijaporukalla! OYY järjestää yhteistyössä Oulun kaupunginteatterin kanssa Wörtti-näytöksen vasta ensi-illassa olleeseen Pienen hauen pyydystys-näytelmään. Tavallisesti Wörtti-näytös on alle 26-vuotialle tarkoitettu lippumuoto, mutta tässä näytöksessä sitä voivat hyödyntää kaikki jäsenet ikärajattomasti. Edullisia 10 euron hintaisia lippuja on tarjolla rajattu määrä, ja ne myydään kide.appin kautta. Lippuja voivat ostaa kaikki OYY:n jäsenet. Liput OYY:n kautta ovat myynnissä 15.4. klo 17:00 saakka!

 

Ennen näytöstä klo 17:30 järjestetään noin tunnin mittainen teatterikierros, jossa pääsemme tutustumaan teatterin kulisseissa tehtävään työhön. Kierrokselle mahtuu mukaan 25 ensimmäistä. Jos haluat kierrokselle mukaan, valitse tällöin “Teatterikierros + -näytös” -lippuvaihtoehto.

 

Pienen hauen pyydystys perustuu Juhani Karilan palkittuun menestysromaaniin. Se on villi ja vapaa sekoitus rakkausdraamaa, kansankomediaa ja myyttistä fantasiaa, missä kaikki on mahdollista! Janne Pellisen dramatisoinnissa Karilan romaanin mielikuvitus ja virtuoosimainen kieli pääsee täysiin oikeuksiinsa ja valtaa Oulun teatterin suuren näyttämön.

 

Lisää tietoa näytelmästä Oulun kaupunginteatterin nettisivuilta

 

Osta liput kide.appista

Kide.appista ostetulla lipulla voit lunastaa teatterilippusi Wörtti-lippupisteeltä klo 17.30 alkaen, ja tässä vaiheessa voit määrittää istumapaikkasi kaverin viereen. Pelkällä kide.app-lipulla ei pääse saliin sisään, vaan se pitää vaihtaa teatterilla konkreettiseksi lipuksi. Jos myöhästyt näytöksen alusta, teatterisaliin pääsee sisälle vasta väliajalla. Teatterin suurella näyttämöllä on järjestelmä kuulolaitteita varten.

 

Wörtti-lippu on yleensä tarkoitettu kaikille alle 26-vuotiaille katsojille. Osta lippu mihin tahansa teatterin näytökseen tuntia ennen esityksen alkua hintaan 10 euroa. Lipun voi ostaa vain teatterin lipunmyynnistä, mikäli näytöksessä on vielä tilaa. Lisäksi Oulun teatteri tarjoaa opiskelijahintaisia lippuja kaikkiin esityksiin.

Lisää kirjoituksia