Tekijöitä tarvitaan! Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi 22.1.2023 mennessä!

Hallinnon opiskelijaedustajia etsitään! Haemme edustajia kaksivuotiskaudelle tutkijakoulun toimielimiin, sekä täydennyksiä yliopiston ja tiedekuntien sisäisiin elimiin. Hae osoitteessa halloped.fi!

Oulun yliopistossa opiskelijoita edustavat opiskelijat, joita kutsutaan hallopedeiksi. Halloped, eli hallinnon opiskelijaedustaja, on opiskelijoiden äänen esiintuoja päätöksenteossa. Oulun yliopistossa hallopedejä on toista sataa, ja he vaikuttavat kaikkialla yliopiston hallinnossa hallituksesta tutkinto-ohjelmatoimikuntiin saakka.

Nyt haemme kaksivuotiselle kaudelle edustajia tutkijakoulun toimielimiin, sekä täydennämme paikkoja yliopiston ja tiedekuntien päätöksentekoelimissä. Haettavina kohteina on mm. tutkijakoulun johtoryhmän edustajapaikat, yliopistokollegion varaedustajan paikka, sekä paikka koulutuksen johtoryhmässä.

Kaikki hakukohteet, sekä mahdollisuus hakemiseen löytyvät osoitteesta halloped.fi. Jätäthän hakemuksesi 22.1. mennessä ja ole mukana luomassa opiskelijan parempaa huomista!

Lisää kirjoituksia