Vaalikarnevaali tuo eduskuntavaalit Linnanmaan kampukselle ja haastaa ehdokkaita opiskelijoille tärkeistä teemoista

Koko päivän vaalikarnevaali Linnanmaalla 15.3. – Kontinkankaalla oma tapahtuma 22.3.

Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY), Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (OSAKO) ja Diakonia-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta (O’Diako) järjestävät Opiskelijoiden vaalikarnevaali -tapahtuman keskiviikkona 15.3. Tapahtumat sijoittuvat Linnanmaan kampusalueelle. Päivän aikana opiskelijat pääsevät tutustumaan puolueiden ja ehdokkaiden vaaliteemoihin vaalitorilla, ja kuulemaan ehdokkaiden vastauksia tiukkoihin kysymyksiin iltapäivän paneelissa. Ehdokkaille järjestetään myös keskustelutilaisuus jossa päästään syventymään opiskelijoita koskeviin teemoihin.

 

Opiskelijoiden vaalitori klo 10-14, Oulun yliopisto, vihreät naulakot

Opiskelijoiden vaalitorilla on tavattavissa eduskuntaan valittujen puolueiden ehdokkaita Oulun vaalipiirin alueelta.

 

Varjovaalit klo 10-14, Oulun yliopisto, vihreät naulakot

Varjovaaleissa opiskelijat pääsevät antamaan äänensä puolueille ja osallistumaan arvontaan. Päivän lopuksi äänestystulos lasketaan ja julkistetaan.

 

Me ollaan nuoriso, ollaanko me tulevaisuus? -keskustelutilaisuus klo 15.30 – 16.30, OAMK Business Corner

OYY, OSAKO ja O’Diako keskustelevat eduskuntavaaliehdokkaiden kanssa korkeakouluopiskelijoille  tärkeistä asioista yhteisessä keskustelutilaisuudessa. Tilaisuudessa esitellään opiskelijoiden eduskuntavaalitavoitteet sekä keskustellaan vapaamuotoisesti opiskelijakuntien ja ylioppilaskunnan edustajien kanssa opiskelijoiden tarpeista ja huolista. Tapahtuma on tarkoitettu ehdokkaille ja ylioppilaskunnan ja opiskelijakuntien edustajille.

 

Opiskelijoiden vaalipaneeli klo 16.30-17.30, OAMK, Business Corner

Päivä lopetellaan kaikille avoimella vaalipaneelilla, jossa käsitellään opiskelijoille tärkeitä teemoja. Olemme kutsuneet paneelikeskusteluun eduskuntaan valittujen puolueiden ehdokkaita. Paneelin jälkeen on myös mahdollista jäädä keskustelemaan teemoista ehdokkaiden kanssa. Paneeli striimataan.

Lisää kirjoituksia