Vaikuttamisen paikkoja yhä jäljellä – Hae hallinnon opiskelijaedustajaksi!

Hallopedejä eli hallinnon opiskelijaedustajia etsitään vuosille 2024-2025. Tehtävissä pääset vaikuttamaan yliopiston kehittämiseen sekä tiedekunta- ja tohtoriohjelmakohtaisiin kysymyksiin! Hae mukaan 5.5. mennessä!

Oulun yliopistossa opiskelijoita edustavat opiskelijat, joita kutsutaan hallopedeiksi. Halloped, eli hallinnon opiskelijaedustaja, on opiskelijoiden äänen esiintuoja päätöksenteossa. Oulun yliopistossa hallopedejä on toista sataa, ja he vaikuttavat kaikkialla yliopiston hallinnossa hallituksesta tutkinto-ohjelmatoimikuntiin saakka.

Nyt etsimme uusia opiskelijaedustajia vuosille 2024-2025.

Avoinna hakukierroksella ovat seuraavat paikat (jäsen + varajäsen):

  • Biokemian ja molekyylilääketieteen tiedekunta BMTK:
    • Tiedekunnan johtoryhmä (0+1)
    • Tiedekuntahallitus (0+1)
  • UniOGS:
    • Terveyden ja biotieteiden tohtoriohjelmatoimikunta (2+0)
    • Tieto- ja sähkötekniikan tohtoriohjelmatoimikunta (2+0)

Toimikunnat kokoontuvat keskimäärin 2-5 kertaa lukukaudessa ja toiminnasta on mahdollista saada opintopisteitä. Yliopistokollegion, koulutuksen johtoryhmän, koulutusneuvoston, tutkintolautakunnan, sekä tiedekuntien hallitusten, johtoryhmien ja koulutustoimikuntien kokoontumisista maksetaan opiskelijajäsenille palkkiota 41,20 euroa / kerta, mikäli jäsen ei kuulu yliopiston henkilökuntaan.

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitus nimittää opiskelijaedustajat, ja työskentely alkaa heti valinnan jälkeen. Ylioppilaskunta kouluttaa valitut edustajat tehtäväänsä ja tajoaa tukea läpi toimikauden. Hakukelpoisia opiskelijaedustajiksi ovat ne määräajassa hakemuksensa jättäneet ylioppilaskunnan jäsenet, jotka ovat ilmoittautuneet läsnäoleviksi Oulun yliopiston opiskelijoiksi 5.5. mennessä.

Valitun tulee olla läsnäoleva Oulun yliopiston opiskelija ja OYY:n jäsen edustustehtävässä toimiessaan. Tiedekuntien toimielimissä toimiakseen sinulla tulee olla myös pääasiallinen opinto-oikeus kyseessä olevaan tiedekuntaan. Työryhmässä toimiminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta. Voit siis hakea, olit sitten ensimmäisen tai viidennen vuoden opiskelija!

Kerro hakemuksessasi pääaineesi, opintojesi vaihe sekä mahdollinen valintaan vaikuttava kokemus. Kuvaile hakemuksessa omia tavoitteitasi ja motivaatiotasi edustustehtävään. Hakemukset jätetään viim. 5.5.2024 klo 23.59. TÄSTÄ LINKISTÄ

Lisää kirjoituksia