Ylioppilaskunta hakee joukkoonsa koulutuspoliittista asiantuntijaa: hae 26.2.2023 mennessä!

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on noin 12 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. OYY toimii jäsenistönsä edunvalvonta-, koulutus- ja palvelujärjestönä, joka työllistää tällä hetkellä yhdeksän työntekijää.

Ylioppilaskunta hakee joukkoonsa 

Koulutuspoliittista asiantuntijaa

toistaiseksi voimassa olevaan, 13.3.2023 tai sopimuksen mukaan alkavaan työsuhteeseen.

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen sekä vastuullisen työn opiskelijajärjestön ytimessä. Työ keskittyy erityisesti koulutuspoliittisten asioiden edistämiseen Oulun yliopistossa. Koulutuspoliittisena asiantuntijana tehtävänäsi on toimia ylioppilaskunnan koulutuspoliittisten asioiden valmistelijana, valmistella hallinnon opiskelijaedustajien valintaa, osallistua eri projektien toteuttamiseen, vastata osaltasi ylioppilaskunnan hallinnosta ja yhteistoiminnasta yliopiston hallinnon, sidosryhmien sekä opiskelijaedustajien kanssa. Pääset myös osaltasi laatimaan lausuntoja ja kannanottoja. Neuvot opiskelijoita heidän kohdatessaan opintoihin liittyviä haasteita ja tuet hallinnon opiskelijaedustajia heidän toimissaan.

Työyhteisössämme pääset työskentelemään läheisessä yhteistyössä niin hallituksen koulutuspoliittisen vastaavan kuin muiden ylioppilaskunnan asiantuntijoiden kanssa. Olemme tiivis, mukava ja nuorekas työyhteisö. Koulutuspoliittisena asiantuntijana pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan paljon mielenkiintoisia ihmisiä sekä tekemään kanssamme opiskelijalle hyvää elämää.

Edellytämme sinulta korkeakouluopintoja, näkemystä opiskelijan hyvästä elämästä ja ajankohtaisen koulutuspolitiikan tuntemusta. Koulutuspoliittisella asiantuntijalla on oltava sujuva suomen kielen ja hyvä englannin kielen taito. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä sekä ajanmukaisia tietoteknisiä taitoja. Eduksi katsomme kokemuksen ylioppilaskuntatoiminnasta, hallinnon opiskelijaedustajana toimimisen, kokemuksen vapaaehtoisten kouluttamisesta sekä perehtyneisyyden opiskelijajärjestötoimintaan.

Koulutuspoliittisen asiantuntijan on oltava toiminnassaan aloitteellinen, vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja kykenevä itsenäiseen asiantuntijatyöhön.

Pohjapalkka on 2150 euroa kuukaudessa (YTES palkkaryhmä III), jonka lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteeseen kuuluu myös muun muassa liikunta -ja kulttuurietuja. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työ sisältää ajoittain työskentelyä myös iltaisin ja meillä on mahdollista tehdä soveltuvin osin myös etätyötä. Toimessa on kolmen kuukauden koeaika.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään sunnuntaina 26.2.2022 klo 23.59. Laitathan viestin otsikkoriville maininnan ”koulutuspoliittinen asiantuntija”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin haun päätyttyä. 

OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Suvi-Anna Salminen, hpj@oyy.fi

Pääsihteerin viransijainen Jarkko Impola, paasihteeri@oyy.fiLisää kirjoituksia