Hyvinvointituutorointi

 

Oulun yliopiston ylioppilaskunta OYY aloitti vuonna 2021 Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman hyvinvointihankkeen. Se toteutuu hyvinvointituutorointina, jonka tavoitteena on pienentää kynnystä löytää itselleen mielekästä ajanvietettä.

Hyvinvointituutorointi on kaikille Oulun Yliopiston opiskelijoille avointa vertaisohjausta, jossa opiskelijat ohjaavat ja auttavat toisiaan. Opiskelijoille on tarjolla liikuntaa, tietojen ja taitojen opettelua ja kulttuuria. Järjestettävät aktiviteetit riippuvat opiskelijoiden mielenkiinnosta, joten tuo oma äänesi kuuluviin!

Kulttuurituutoroinnissa opiskelijat voivat vierailla esimerkiksi museoissa, konserteissa tai teattereissa. Taito- ja tietotuutoroinnissa opiskelijat kohtaavat toisensa esimerkiksi koodaamisen, musiikin, opiskelutaitojen tai taiteiden merkeissä. Liikuntatuutoroinnissa voi kokeilla uusia lajeja ja liikuntamuotoja Oulun korkeakoululiikunnan, OKKL:n tarjonnasta ja sen ulkopuolelta. Palveluihin on saatu entistä edullisemmat hinnat, erityiset aukioloajat ja esimerkiksi opastuksia kulissien taakse.

OYY auttaa eri harrastuksien aloittamisessa. Hankkeessa on jo saatu merkittäviä alennuksia ja yhteistyösopimuksia eri tahojen kanssa ja uusia luodaan tarpeiden mukaan.

Seuraa hankkeen instagram-sivua @hyvinvointihanke, josta saat nopeasti tietoa!

https://www.instagram.com/hyvinvointihanke/

Hankkeen alustana toimii Moodle. Liity tilaan alla olevasta linkistä!

https://moodle.oulu.fi/course/view.php?id=7869

Muut kanavat:

Hankkeella on oma telegram-ryhmä, johon voi liittyä:

https://t.me/joinchat/Z4vpsjekgaxmYzRk

Lisäksi voit liittyä hankkeen discord-kanavalle:

https://discord.gg/8R8rh3anHt

 

Lisätietoja:

Timi Kärki

Hankekoordinaattori

timi.karki (at) oyy.fi

040 520 1761

Skip to content