Hengailuilllat

Hengailuillat ovat kaikille opiskelijoille avoimia, päihteettömiä ja rentoja tilaisuuksia, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tule hengailemaan yksin, kaverin kanssa tai isommallakin porukalla.

Syksyn 2018 hengailuillat (päivittyy syksyn mittaan):

Ke 26.9. Nuotioilta perheellisille
Tervetuloa nauttimaan raikkaasta syysilmasta ja -ruskasta! Lämsänjärven leirikeskuksessa paistetaan makkaraa ja kiehautetaan nokipannukahvit keskiviikkona 26.9. klo 16–19. Iltapäivää voi viettää ihan vain nuotion loimusta nautiskellen. Tapahtumassa on myös leikkejä ja pelejä lapsille ja lapsenmielisille. Sateen sattuessa vietämme iltaa sisätiloissa. Tapahtuma on avoin kaikille korkeakouluopiskelijoille, perheellä tai ilman!Ilmoitathan osallistumisestasi klikkaamalla ’osallistun’ Facebook-tapahtumaan, niin osaamme arvioida tarvittavaa syötävän ja juotavan määrää. Tarjoamme makkaraa tai kasvisvaihtoehdon, nokipannukahvit, teetä ja mehua sekä vaahtokarkkia. Halutessasi voit ottaa mukaan myös muuta evästä. Tapahtuma on päihteetön.

 

Hengailuiltoja organisoi Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY) yhteistyökumppaneina OYY:n piirissä toimivat opiskelijajärjestöt sekä muut sidosryhmät.

Haluatko mukaan tekemään hengailuiltaa? Ota yhteyttä OYY:n tapahtumatuottaja-yhteisöasiantuntijaan (ttya@nulloyy.fi, 040 861 0868).