Hengailuilllat

Hengailuillat ovat kaikille opiskelijoille avoimia, päihteettömiä ja rentoja tilaisuuksia, joihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tule hengailemaan yksin, kaverin kanssa tai isommallakin porukalla.

Kevään 2019 hengailuillat:

Ke 3.4. Nuotioilta perheille
Tervetuloa nauttimaan raikkaasta kevätilmasta! Lämsänjärven leirikeskuksessa paistetaan makkaraa ja kiehautetaan nokipannukahvit keskiviikkona 3.4. klo 16–19. Iltapäivää voi viettää ihan vain nuotion loimusta nautiskellen. Tapahtumassa on myös leikkejä ja pelejä lapsille ja lapsenmielisille. Huonon sään sattuessa vietämme iltaa sisätiloissa. Tapahtuma on avoin kaikille korkeakouluopiskelijoille, perheellä tai ilman! Ilmoitathan osallistumisestasi klikkaamalla ’osallistun’ Facebook-tapahtumaan, niin osaamme arvioida tarvittavaa syötävän ja juotavan määrää. Tarjoamme makkaraa tai kasvisvaihtoehdon, nokipannukahvit, teetä ja mehua sekä vaahtokarkkia. Halutessasi voit ottaa mukaan myös muuta evästä. Tapahtuma on päihteetön.

winter-2733191_1920

Hengailuiltoja organisoi Oulun yliopiston ylioppilaskunta (OYY) yhteistyökumppaneina OYY:n piirissä toimivat opiskelijajärjestöt sekä muut sidosryhmät.

Haluatko mukaan tekemään hengailuiltaa? Ota yhteyttä OYY:n tapahtumatuottaja-yhteisöasiantuntijaan (ttya@nulloyy.fi, 040 861 0868).