Vuosijuhlat

OYY:n vuosijuhlaa juhlitaan yli viikon ajan, 18.-26.2.2023!

OYY 63 vuotta!

OYY perustettiin syksyllä 1959 vaalimaan ylioppilaiden henkisiä ja taloudellisia harrastuksia sekä edistämään ”sivistystä, siveellisyyttä ja hyvää järjestystä”. Ylioppilaskunnalla oli monenlaista toimintaa tilaisuuksien järjestäjänä, opiskelijan arkisista asioista huolehtijana ja opiskelija-asuntojen rakentajana. Nykyisin ylioppilaskunta on toiminut jo yli 60 vuotta oululaisia opiskelijoita edustaen ja heidän etuaan valvoen. 

OYY:n vuosijuhlia vietetään yli viikon ajan. Vuosijuhlakarkelot alkavat lauantaina 18.2. poikkitieteellisillä vuosijuhlasitseistä Linnanmaan kampuksen väylällä. ANNOS 63 -vuosijuhlaa edeltävä viikko on täynnä erilaista ohjelmaa ja aktiviteettia, jotka ovat avoimia kaikille ylioppilaskunnan jäsenille. 

OYY:n vuosijuhla huipentuu ANNOS 63 -vuosijuhlaan lauantaina, 25.2.2023. Oulun yliopiston ylioppilaskunnan vuosijuhla on kaikkien Oulun yliopiston opiskelijoiden yhteinen juhla, jossa syödään ja juodaan hyvin, pidetään puheita ja lauletaan akateemisen perinteen mukaisesti ja komeissa puitteissa. Hienojen juhlallisuuksien ohella Annoksessa jaetaan vuosittain myös ylioppilaskunnan myöntämät akateemiset kunniamerkit piirissämme toimivien järjestöjen ansioituneille toimijoille. 

Yhteistyössä: Psoas ja Oulun yliopistoseura