Henkilökunta

Henkilökuntamme on sinun tukenasi opiskelijaelämän ylä- ja alamäissä.

Ylioppilaskunnan porukka koostuu asiantuntijoista, toimistohenkilökunnasta ja Oulun ylioppilaslehden toimituksesta. Henkilökunta pyörittää ylioppilaskunnan arkea ja on sinun tukenasi opiskelijaelämän ylä- ja alamäissä.

OYY:ssä työskentelee pääsihteerin alaisuudessa joukko asiantuntijoita. Ylioppilaskunnan asiantuntijat ovat edunvalvojiasi ja auttajiasi, joihin voit ottaa yhteyttä, jos joudut opiskelijaelämässäsi ongelmatilanteisiin. Asiantuntijat työskentelevät hallituksen päätöksenteon tukena ja valmistelee asioita hallitukselle. He myös vastaavat ylioppilaskunnan päivittäisten asioiden pyörittämisestä omalla erityisalueellaan.

Tarvitsetko apua opiskeluun tai opiskelijaelämiseen liittyvään kysymykseen, mutta et tiedä, keneltä kysyisit? Ei hätää! Voit laittaa sähköpostia osoitteeseen help@oyy.fi, ja ylioppilaskunnan asiantuntijat arvioivat, kenen vastuulle asiasi kuuluu.

Yleistä palautetta ylioppilaskunnan toiminnasta voit laittaa osoitteeseen feedback@oyy.fi.

Pääsihteerin alaisuudessa työskentelee myös Oulun ylioppilaslehden päätoimittaja. Oulun ylioppilaslehti on ilmainen jäsenlehtesi, joka pitää sinut kärryillä opiskelijamaailman ilmiöistä ja puheenaiheista.

Kauko Keskisärkkä
pääsihteeri
Sanna Kangasniemi
sosiaalipoliittinen asiantuntija
Liisa Komminaho
viestintäasiantuntija
Nina Vuorenmaa
jäsenpalvelu- ja hallintosihteeri
Iida Putkonen
päätoimittaja
Katariina Sarja
tapahtumatuottaja-järjestöasiantuntija
Toni Mäkinen
yritysyhteistyökoordinaattori
Aino Rossi
koulutuspoliittinen asiantuntija
Skip to content