Henkilökunta

Henkilökuntamme on sinun tukenasi opiskelijaelämän ylä- ja alamäissä.

Ylioppilaskunnan porukka koostuu asiantuntijoista, toimistohenkilökunnasta ja Oulun ylioppilaslehden toimituksesta. Henkilökunta pyörittää ylioppilaskunnan arkea ja on sinun tukenasi opiskelijaelämän ylä- ja alamäissä.

OYY:ssä työskentelee pääsihteerin alaisuudessa joukko asiantuntijoita. Ylioppilaskunnan asiantuntijat ovat edunvalvojiasi ja auttajiasi, joihin voit ottaa yhteyttä, jos joudut opiskelijaelämässäsi ongelmatilanteisiin. Asiantuntijat työskentelevät hallituksen päätöksenteon tukena ja valmistelee asioita hallitukselle. He myös vastaavat ylioppilaskunnan päivittäisten asioiden pyörittämisestä omalla erityisalueellaan.

Tarvitsetko apua opiskeluun tai opiskelijaelämiseen liittyvään kysymykseen, mutta et tiedä, keneltä kysyisit? Ei hätää! Voit laittaa sähköpostia osoitteeseen help@oyy.fi, ja ylioppilaskunnan asiantuntijat arvioivat, kenen vastuulle asiasi kuuluu.

Yleistä palautetta ylioppilaskunnan toiminnasta voit laittaa osoitteeseen feedback@oyy.fi.

Pääsihteerin alaisuudessa työskentelee myös Oulun ylioppilaslehden päätoimittaja. Oulun ylioppilaslehti on ilmainen jäsenlehtesi, joka pitää sinut kärryillä opiskelijamaailman ilmiöistä ja puheenaiheista.

Kauko Keskisärkkä
pääsihteeri
Valtteri Törmänen
koulutuspoliittinen asiantuntija
Sanna Kangasniemi
sosiaalipoliittinen asiantuntija
Janne Hakkarainen
viestintäasiantuntija
Asta Salomaa
tapahtumatuottaja-yhteisöasiantuntija
Nina Schroderus
jäsenpalvelu- ja hallintosihteeri
Anni Hyypiö
päätoimittaja
Katariina Sarja
tapahtumatuottaja-järjestöasiantuntija
Skip to content