KAIKILLE OYY:N JÄSENILLE JA JÄRJESTÖTOIMIJOILLE AVOIN SETA RY:N YHDENVERTAISUUSKOULUTUS

OYY järjestää yhteistyössä Seta ry:n yhdenvertaisuuskoulutuksen sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuudesta keskiviikkona 28.11. klo 16:30 – 18:00 Linnanmaan kampuksella Telluksen Business Kitchenissä. Koulutus sisältää arvokasta tietoa kaikille yliopisto-opiskelijoille ja erityisesti järjestötoimijoille seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuteen liittyvistä asioista. Kaikki aiheesta kiinnostuneet OYY:n jäsenet ovat tervetulleita koulutukseen. Lisää tietoa sekä ilmoittautuminen koulutukseen tämän lomakkeen kautta: https://goo.gl/forms/35AU8JeiYZxIdDu13.

Itsenäisyyspäivän soihtukulkue

Oulun yliopiston ylioppilaskunta järjestää pitkäikäisimpiin akateemisiin perinteisiin kuuluvan itsenäisyyspäivän soihtukulkueen 6.12. 🇫🇮✨

Soihtukulkueeseen ovat tervetulleita kaikki OYY:n jäsenet ja myös ylioppilaskuntamme alumnit. Kulkue kulkee Oulun Kauppatorilta Intiön hautausmaalle ja kulkueen varrella kuullaan myös OYY:n sekakuoro Cassiopeian esitys kaupungintalon portailla.

Soihtukulkue kokoontuu Toripolliisi-patsaan luona klo 17. Ennen kulkueen lähtöä jaamme soihtuja ja harjoittelemme kulkueen laulut. Soihtuja on jaossa 100 kpl, joten saavu paikalle hyvissä ajoin jos haluat kantaa soihtua. Kauppatorilta kävelemme kaupungintalolle kuuntelemaan Cassiopeiaa. Esityksen päätyttyä jatkamme Intiön hautausmaalle laskemaan seppeleen sankarihaudoille. Soihtukulkueen päätyttyä soihdut palautetaan järjestäjälle. Soihtukulkueen pukukoodi on ylioppilaslakki / teekkarilakki sekä mahdollisuuksien mukaan tummat päällysvaatteet.

Mitä: Soihtukulkue
Missä: Lähtö Kauppatorilta (Kokoontuminen Toripolliisi-patsaalla)
Milloin: Torstaina 6.12.2018
17.00 Kokoonnutaan Toripolliisille
17.30 Ajankulkue lähtee Kauppatorilta
n.17.40 Cassiopeia esiintyy kaupungintalon portailla
n. 18.00 Soihtukulkue jatkaa Intiön hautausmaalle
n. 18.30 Soihtukulkue päättyy,

Pukukoodi: Tummat päälysvaatteet (jos mahdollista), ylioppilaslakki/teekkarilakki

Lisätiedot kulkueesta OYY:n tapahtumatuottaja-yhteisöasiantuntijalta: ttya@nulloyy.fi

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/603058753461405/