Hae PSOASin hallitukseen!

Hakukuulutus 31.10.2022 

OYY hakee ylioppilaskunnan edustajia Pohjois-Suomen opiskelija-asuntosäätiön (PSOAS) hallitukseen. Avoinna on kaksi (2) hallituksen jäsenen paikkaa kaudelle 2023–2025. PSOAS tarjoaa näköalapaikan opiskelija-asumiseen ja säätiön päätöksentekoon. PSOAS:n hallitukseen kuuluu yhteensä 13 jäsentä. 

PSOAS:n hallituksen sääntömääräisiin tehtäviin kuuluu säätiön hallinnosta huolehtiminen ja se, että säätiön toiminta järjestetään asianmukaisesti tarkoituksen toteutumiseksi. Hallitus vastaa siitä, että säätiön kirjanpidon ja varainhoidon valvonta on asianmukaisesti järjestetty. Hallituksen jäsenille maksetaan palkkio.

Hallitustyöskentelyssä on eduksi huolellisuus ja kiinnostus pitkän aikavälin päätöksentekoon opiskelija-asumisessa. Aikaisempi kokemus hallitustyöskentelystä on hyödyksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on vastuullisuus ja halu perehtyä käsiteltäviin asioihin. Tehtävä vaatii sujuvaa suomen kielen osaamista.

Ylioppilaskunnan edustajat PSOAS:n hallitukseen nimetään edustajiston kokouksessa 15.11.2022. 

Toivomme tiiviitä hakemuksia, jossa kerrot motivaatiostasi ja osaamisestasi sekä tehtävän kannalta keskeisimmät luottamustoimesi. Voit liittää hakemuksen mukaan CV:n. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 13.11.2022 klo 23.59 mennessä osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Kirjoita otsikko riville “PSOAS hallitus”.

 

Lisätietoja hakuprosessista:

OYY:n pääsihteeri Kauko Keskisärkkä, paasihteeri@oyy.fi, 040 523 1822

 

PSOAS on vuonna 1971 perustettu opiskelija-asuntosäätiö, jonka tehtävänä on tarjota edullista asumista oululaisille opiskelijoille. Säätiön ovat perustaneet Oulun yliopiston ylioppilaskunta, Domus Botnica -säätiö ja Pohjois-Suomen oppilasasuntolat Oy. Nykyisin säätiö omistaa yli 5 500 asuntopaikkaa. Ylioppilaskunta nimeää suoraan PSOAS:n hallitukseen jäsenet.

 

Lisää kirjoituksia