Hae ylioppilaskunnan yhteisöasiantuntijaksi 30.11. mennessä!

Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa yhteisöasiantuntijaa 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan alkavaan määräaikaiseen työsuhteeseen, joka päättyy 31.12.2024.

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on noin 12 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. Yliopistoyhteisössä on opiskelijoita yli 90 eri maasta.  OYY toimii jäsenistönsä edunvalvonta-, koulutus- ja palvelujärjestönä, joka työllistää tällä hetkellä yhdeksän työntekijää. 

Ylioppilaskuntamme hakee joukkoonsa yhteisöasiantuntijaa 2.1.2023 tai sopimuksen mukaan alkavaan määräaikaiseen työsuhteeseen joka päättyy 31.12.2024. Yhteisöasiantuntijan tehtävä on määräaikainen hanketoimi.

Tarjoamme haasteellisen, monipuolisen sekä vastuullisen työn opiskelijajärjestön ytimessä. 

Tehtäviisi kuuluvat järjestöjen neuvonta, edunvalvonta ja koulutus, viestintä järjestöille, järjestöavustukset, ylioppilaskunnan järjestötoiminnan koordinointi sekä sidosryhmäyhteistyö. Yhteisöasiantuntija toimii lisäksi kansainvälisten opiskelijoiden edunvalvojana ja osallistuu korkeakouluyhteisön kansainvälistämiseen yliopiston kansainvälisten projektien kautta.

Työssä pääset kehittämään yliopisto-opiskelijoidemme opiskelukokemuksia mahdollistamalla avointa ja vuorovaikutuksellista keskustelukulttuuria korkeakouluyhteisömme eri osapuolten välillä sekä suunnittelemaan digitaalista tervetulopakettia yliopistomme uusille opiskelijoille.

Edellytämme sinulta korkeakouluopintoja, näkemystä opiskelijan hyvästä elämästä sekä ymmärrystä opiskelijakulttuurista ja yliopiston kansainvälisestä ympäristöstä. Yhteisöasiantuntijalla on oltava erinomainen suomen ja englannin kielen taito. Englannin kieltä tarvitset työssäsi lähes päivittäin. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja organisointikykyä sekä ajanmukaisia tietoteknisiä taitoja. 

Eduksi katsomme ylioppilaskuntakokemuksen, hallinnon opiskelijaedustajana toimimisen, kokemusta järjestöhakemusten tekemisestä tai käsittelystä sekä vapaaehtoisten kouluttamisesta ja perehtyneisyyden opiskelijajärjestötoimintaan. 

Tässä tehtävässä pääset kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti, tapaamaan paljon erilaisia, mielenkiintoisia ihmisiä sekä tekemään opiskelijalle hyvää elämää mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä. Saat perehdytyksen tehtäviisi ja työyhteisön tuen, ja työsuhteen aikana on mahdollista saada tarvittavaa koulutusta.

Toimessa on neljän kuukauden koeaika. Pohjapalkka on 2150 euroa kuukaudessa (ylioppilaskuntien työehtosopimuksen palkkaluokka III). Lisäksi palkkauksessa otetaan huomioon mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. Työsuhteessa noudatetaan ylioppilaskuntien työehtosopimusta. Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työ sisältää ajoittain työskentelyä myös iltaisin.  

 

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään keskiviikkona 30.11.2022 klo 23.59, otsikkoriville maininta ”Yhteisöasiantuntija”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluihin, jotka järjestetään ensisijaisesti viikolla 49. Huomioithan aikataulun hakiessasi tehtävää.

 

Lisätietoja tehtävästä:

Yhteisöasiantuntija Eetu Leinonen, eetu.leinonen@oyy.fi, 040 520 0557, soittoaika 28.11. klo 12–14.

Pääsihteeri Kauko Keskisärkkä, paasihteeri@oyy.fi, 040 523 1822, soittoaika 25.11. klo 9–12.

 

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on julkisoikeudellinen yhteisö, jonka asiakirjat ovat pääasiallisesti julkisia. Huomioithan, että hakeneiden nimet kirjataan pöytäkirjaan, joka on saatavilla internetissä. Lähetettyjä hakemuksia käsittelevät Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt, ja niitä säilytetään vuoden verran valintapäätöksen tekemisen jälkeen. Valituksi tulleen hakemus liitetään julkisen pöytäkirjan liitteeksi. 

 

OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita. 

Lisää kirjoituksia