Hakoniemi OYY:n koulutuspoliittikseksi asiantuntijaksi

Mikko Hakoniemi on valittu Oulun yliopiston ylioppilaskunnan koulutuspoliittiseksi asiantuntijaksi. Hakoniemi aloittaa tehtävässä vuoden 2024 alussa edellisen koulutuspoliittisen asiantuntijan siirtyessä uusiin haasteisiin. 

 

Hakoniemi on koulutukseltaan tieteiden ja aatteiden historian kandidaatti. Kuluneen vuoden Hakoniemi on toiminut OYY:n hallituksen 1. varapuheenjohtajana ja vastannut hallituksessa koulutuspoliittisista asioista. Aikaisempaa kokemusta Hakoniemellä on historian opiskelijoiden ainejärjestöstä esimerkiksi varapuheenjohtajan ja koulutuspoliittisen vastaavan tehtävistä. Lisäksi hän on ollut aktiivinen opiskelijaedustaja yliopiston hallinnossa muun muassa koulutuksen johtoryhmässä ja oman tiedekuntansa toimielimissä.

 

“Hakoniemellä on kattava kokemus ja näyttöjä yliopistoyhteisön koulutuspoliittisten kysymysten parissa toimimisesta. Hän on osoittanut olevansa intohimoinen opiskelijoiden edunvalvoja”, kertoo ylioppilaskunnan pääsihteeri Kauko Keskisärkkä. 

 

“Olen innoissani mahdollisuudesta työskennellä opiskelijoiden edunvalvonnan parissa. Tukemalla opiskelijajärjestöjä entistä paremmin, koulutuspoliittinen edunvalvonta Oulun yliopistossa vahvistuu entisestään”, visioi Hakoniemi.

Lisää kirjoituksia