Hyvinvointiviikolla tapahtumia moneen makuun!

Hyvinvointiviikko on tänä vuonna 21.-25.11. Viikon aikana voit käydä alkoholittomissa bileissä, rapsuttaa kaverikoiria, istua hyvinvointikahvilassa tai tutustua erilaisiin toimijoihin toritapahtumissa. Katso tarkempi aikataulu alapuolelta!

Wellbeing week Hyvinvointiviikko Kontinkankaan kampus oy Linnanmaan kampus

Toritapahtumissa jaetaan myös hyvinvointiviikon omaa haalarimerkkiä! Tiistaina Kontinkankaalla merkin voi hakea OYY:n ständiltä ja keskiviikkona OYY ja OSAKO jakavat merkkejä omilla ständeillään.

Hyvinvointiviikko on OYY:n, Oulun yliopiston, Oulun ammattikorkeakoulun, OSAKOn ja YTHS:n sekä muiden yhteistyökumppanien yhteistyössä järjestämä opiskelijoiden ja henkilökunnan hyvinvointiin keskittyvä vuosittainen tapahtuma.

Ohjelma päivittyy

 

Tiistai 22.11. 

 • Klo 10-11 Kaverikoirat Kontinkankaan kampuksella pääoven läheisyydessä!
 • Klo 10.30-13 Toritapahtuma Kontinkankaan Kieppi-aulassa. Paikalla on lähes 30 ständiä, joissa voit tutustua kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin ja hyvinvointipalveluihin Oulussa. 
 • OYY tarjoaa 100 ensimmäiselle hyvinvointiviikon haalarimerkin sekä vohveleita ständiltä!

Keskiviikko 23.11.

 • Klo 10-15 Toritapahtuma Linnanmaalla! Voit tutustua toritapahtumassa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin ja hyvinvointipalveluihin Oulussa. 
 • Ständit lähtevät Oransseilta naulakoilta kohti OAMKin pääovea (Pegasuksen läheisyydessä). 
 • OYY ja OSAKO tarjoavat kummatkin 200 ensimmäiselle hyvinvointiviikon haalarimerkin. OYY:n ständillä voit nauttia vohveleista ja OSAKO tarjoaa puolestaan makkaroita Matin Makkarakojulla Tiedekirjasto Pegasuksen edessä olevassa pihapiirissä.
 • UniMove tarjoaa maistiaisia ohjattujen tuntien tarjonnasta keskiviikon 23.11. aikana. Näytetunnin kesto on 20 minuuttia ja tunnille voit osallistua tavallisissa opiskeluvaatteissa, erillistä liikuntavarustusta et tarvitse.

  Näytetuntien aikataulu, tilassa Poiju OAMK 1.krs:

  Klo 12.45-13.05 Aikuisbaletti (Aikuisbaletissa harjoitellaan klassisen baletin perusliikkeitä, jotka kehittävät koordinaatiota, kehonhallintaa ja -linjausta sekä tasapainoa.)

  Klo 14-14.20 Kehonhuolto (Kehonhuoltotunti palauttaa rasituksesta, lisää liikkuvuutta sekä parantaa kehonhallintaa.)

  Klo 14.40-15 Dancemix (Dancemix-tunneilla opitaan lukuisten tanssilajien perusteita rennolla meiningillä ja hauskanpidon kautta.)

Torstai 24.11.

 • Klo 16.30-19.30 Hyvinvointikahvila Tellus Stagella. Voit tutua uusiin ihmisiin,  juoda kupposen kahvia tai teetä ja syödä pientä purtavaa. Samalla voit kokeilla hyvinvointituutoreiden järjestämiä aktiviteetteja ja pelata lautapelejä.
 • Klo 20-24.00 OYY:n ja OSAKOn järjestämät alkoholittomat Trippibileet 45 Specialissa! 
 • Klo 16.15-18.00 Interfaith Dialogue Group (uskontodialogiryhmä englanniksi) Linnanmaan Telluksen huoneessa Frost Club. Täällä eri uskonnoista tulevat ja uskonnottomat keskustelevat uskontoon liittyvistä teemoista ymmärtääkseen paremmin toisiaan. Hyytävä puheenaihe tällä kertaa: Why we need religion?

Viikon aikana on myös runsaasti erilaisia hyvinvointituutorointeja, katso lisää hyvinvointituutoroinnista täältä!

Lisää kirjoituksia